Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire zavar, ha megfigyelne...

Mennyire zavar, ha megfigyelnek téged?

Figyelt kérdés

Utálom, mikor kint csinálok valamit a kertbe, dolgozok, stb és a szomszéd meg kiűl, és engem figyel. Nincs jobb dolga, mint figyelni, mit hogy miért csinálok. Azt mondják erre, hogy "jó nézni valakit ha dolgozik" Na, de én meg tuti olyankor bénázok el valamit, amikor figyelnek...

Te mennyire szereted ha megfigyelnek emberek?

2010. júl. 16. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Engem személy szerint nagyon zavar. Én utálom, ha mások figyelnek, miközben csinálok vmit. Ha rám néz azzal, nincs semmi baj, de ha már percek óta engem bámul az igenis zavar.
2010. júl. 16. 21:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavar,és én is elkezdek bénázni.Viszont ha közben beszélgetünk,az más.Úgy nem gond.
2010. júl. 16. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Csak azt nem szeretem,amikor ilyen fiatalok néznek,és éppen az öltözködésemet vitatják meg egymás közt.(ezt lehet látni)
2010. júl. 16. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavar. Bénázni ugyan nem kezdek el, de idegesít úgyhogy ilyenkor inkább abbahagyom amit csinálok és nekiállok később...
2010. júl. 16. 22:01
 5/12 d,jpt L ***** válasza:
37%
Engem speciel nem feszélyez, mivel nem csinálok olyan dolgokat közösségben, vagy más ember társaságában, amiért kellemetlenül érezném magam.
2010. júl. 16. 22:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagyon zavar, mert ha észreveszem, hogy figyelnek, akkor rögtön elbénázok mindent.
2010. júl. 16. 22:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig rohadtul zavart, kissé beteges is volt már, mondhatni szorongásba ment át a dolog. Utáltam ha figyeltek.

Aztán eldöntöttem, hogy nem idegesítem magam feleslegesen:

-Lesz*rom, hogy ki néz, nem azért élek, hogy másnak jó legyek.

-Így fogom fel: hehe, de roppant mód helyes pasi lehetek, hogy mindenki engem néz. :)

2010. júl. 16. 22:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
engem az szokott zavarni,mikor tornáznék kint a kertben és a bokrok között a kerítésnél van kis hely ahol belátnak kintről. Néha van hogy valaki benéz,az nem zavar ha éppen eszek vagy valami,de ha testedzést végzek,azt szeretem inkognitóban csinálni :)))
2010. júl. 17. 11:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Engem is nagyon zavar. Én is mindig elbénázok valamit, ha igyeknek.

De például az is idegesit ha napozok a teraszon, és persze éppen akkor a kerités mellett kapálgat, kertészkedik a szomszéd..micsoda véletlen.

2010. júl. 17. 12:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Utálom, ha megfigyelnek. Akár munka közben, akár csak a buszmegállóban vagy az utcán. Konkrétan zavar, ha néznek az emberek, főleg, ha azt a hasonló korú, számomra nem attraktív megjelenésű ellenkező nemű egyének teszik.
2010. júl. 17. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!