Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hiányzik a régi idő?

Hiányzik a régi idő?

Figyelt kérdés

Ha igen,kinek mi hiányzik belőle?

Kort/nemet :)

28/L

2019. okt. 2. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz régi idő alatt? A tavaszi időjárást? A '80as éveket? A gyerekkoromat?
2019. okt. 2. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Ami eszedbe jut. Akár a gyerekkorod ha az hiányzik vagy a társadalmi élet vagy bármi ami eszedbe jut ami hiányzik. Lehet több dolog is. Regényt is írhattok nyugodtan.
2019. okt. 2. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
A nyugodtabb, lassabb élet, a másikkal való törődés, a beszélgetések, a kölcsönösség elve, a normális filmek-zenék. (37F)
2019. okt. 2. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, annyiban mindenképp jobb volt a gyerekkor, hogy akkortájt legfeljebb a másnapi témazáró aggasztott, nem az hogy vajon ha annyira szarul vagyok hogy egy hét betegszabit kellett kivennem, lesz-e még állásom jövő héten...

De persze megvannak a felnőttlét előnyei is. Végre én döntöm el hogy mire áldozom a szabadidőmet, azt eszek, azt veszek amit akarok, stb.

Gyakorlatilag azt mondanám hogy vannak dolgok amik hiányoznak a gyerekkoromból. Mint a felelőtlenség, a felnőttkori aggodalmak (pénzügyek, stb) hiánya. De nem mennék már vissza, mert gyerekként pedig mindaz a szabadság és függetlenség hiányozna, ami a felnőtt léttel jár.

Minden életkornak megvannak a maga előnyei és hátrányai is, de ezek sokszor annyira összevethetetlenek, hogy nem lehet objektíve sorrendet felállítani, melyik volt a legjobb.

29/f

2019. okt. 2. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik az idő, amikor a húszas éveimet tapostam. Sokkal lazább és vidámabb voltam, közvetlenebben viselkedtem az emberekkel. Mára annyira bezárkóztam, hogy nem tudom, lesz-e még ember, aki be akar tekinteni csigaházamba.
2019. okt. 2. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Csak nagyon kevés dolog hiányzik onnan.

Főleg így, hogy tudom: nem volt fenntartható.

2019. okt. 3. 09:06
 7/7 A kérdező kommentje:
#6-os szabad tudni mi az ami nem volt fenntartható?
2019. okt. 3. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!