Mi az a Terror háza, mi olyan "ijesztő" benne?
Figyelt kérdés
Hollandiában élünk már kiskoromtól fogva.
Egyik Magyar ismerősöm mondta(14 éves lány),hogy osztálykiránduláson a terror Házában voltak,és rengetegen sírva fakadtak.
Mi az a Terror Háza,és mi olyan nyomasztó benne?
Az esedleges helyesírási hibákért elnézést,de itthol nem nagyon szoktam magyarul gépelni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
14L
2010. júl. 15. 20:22
2/9 anonim válasza:
Igy 17 éves fejjel semmi ijesztő nincs benne...
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. júl. 15. 20:29
4/9 anonim válasza:
Én is 17 évesen voltam ott, és nem találtam ijesztőnek, sőt, valahogy nagyon tetszett az egésznek a hangulata, annak ellenére, hogy nem éppen vidám dolgokat látni odabent...
5/9 anonim válasza:
A terror háza az ÁVHsok "telephelye" volt.Abba az épületbe kínoztak és végeztek ki több száz embert.
6/9 anonim válasza:
Én is 14 évesen voltam ott osztálykiránduláson.
Senki nem sírta el magát.
18/L
7/9 anonim válasza:
21.05, azért a nyilasokat se hagyd ki.
8/9 anonim válasza:
Nem annyira nyomasztó, esetleg a börtön rész. Viszont ha valaki érdeklődik ezen dolgok után, nagyon át tudja élni az akkori idők hangulatát abban az épületben. Mi is osztállyal voltunk, egy fiatalabb nő volt az idegenvezetőnk, aki elég jól elmondott mindent a kül. helyszínekhez. Érdemes megnéznie mindenkinek egyszer.
9/9 anonim válasza:
Hát amikor mi voltunk osztálykiránduláson (olyan 17 évesen mi is), hát akkor ránk nagy hatással volt. Noha senki nem sírta el magát utána, nem nagyon volt kedvünk beszélgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!