A "Terror Háza"-ba 18 év alatt miért nem engednek be 18 év alatti embereket? O. O
A terror háza nem ijesztő, hanem borzalmasan nyomasztó. A tények, amit történelemórán száraz, érdektelen dolgokként kezelünk, valósággá, tapinthatóvá válnak.
Ha az ember érzékenyebb ezekre a dolgokra, akkor nagyon rossz hatással tud lenni rá. Én egy hirtelen ötlettől vezérelve jártam ott a szobatársammal, úgy jöttünk ki, hogy aznap gyakorlatilag már meg sem tudtunk szólalni, nagyon erős volt.
Jó, hogy van ilyen, de egyetértek azzal, hogy nem gyereknek való. Nem azt mondom, hogy lelkisérült lesz, aki bemegy, de túl mély nyomot hagy, viszont a célját valószínűleg nem éri el a ház: hogy az emberbe beleégjen, hogy ilyet többé SOHA ne csináljunk és ne hagyjunk. Még sok felnőttben sem éri el a célt, azt hiszem.
Egyben nyomasztó és elgondolkoztató.
Ha az előzményeit nem tudod, nem tanultad, nem nagyon fogod érteni. Érdemes elmenni, de nem egy pl. Nemzeti Múzeum, ahonnan csupa kellemes emlékekkel jössz ki.
Én 4× jártam ott. 2× sulival, 2× pedig barátokkal, családdal. Minket beengedtek 18 alatt, de ez jó pár évvel ezelőtt volt.
Volt ott egy szoba kialakítva, ahol olyan hang - és fényeffektusok voltak, hogy én inkább gyorsan távoztam onnan. [Falra vetítettek egy emberekből álló sorfalat, utána eltűnt és jött a lövések hangja] Nekem az pl. eléggé sok(k) volt. Nem tudom, hogy azóta megvan -e még az a terem, vagy átalakították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!