A "Terror Háza"-ba 18 év alatt miért nem engednek be 18 év alatti embereket? O. O
Én 15 évesen voltam ott, gimnáziumi osztállyal, és beengedtek minket. Eleve fel sem mentünk volna Pestre, ha nem mehetünk be, de hát már előre oda is telefonált a tanár, stb. nem is volt kérdéses, hogy bemehetünk-e vagy sem. Mondjuk ez még 2002-ben volt :)
Nem is értem, mi ez, hogy 18 év alattiak nem mehetnek be, hiszen amit ott látni lehet, az amúgy is tananyag, többek közt az is a célja a Terror házának, hogy jobban megismerhetővé váljon az, amit az iskolában tanulnak a diákok.
Ez hülyeség!
8.os vagyok,és idén januárban voltunk.
Semmi olyan nincs ott,amit egy 13-14 évesnek nem szabadna látnia.SŐT!Még kell is hogy lássa,hiszen ez történelem!
Előző vagyok:
Tavaly Auschwitz-ban voltunk.Oda is beengedtek,pedig a kettő ég és föld!A söfőrünk odáig bírta,ahol a cuccokat mutatták be,amiket elkoboztak a raboktól.Annál nyomasztóbb,és szomorúbb heylen szerintem még nemigen jártam...
Auschwitzben tavaly jártam, semmilyen komolyabb hatással nem volt rám.
a Terror Házában 15 évesen jártam először, mikor megnyitották. de régen volt... na, ott simán kicsordult a könnyem, mikor láttam, h milyen borzalmas dolgokat kellett átélniük a raboknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!