Baj, hogy 19 évesen nem vonz a bulizás?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, hívnak bulizni a barátaim, de egyszerűen nem vonz az egész. Lemegyek egy koncertre, elviselni a részeg arcokat, a zene általában pocsék, végigunom az estét, másnap meg alszok, amivel elmegy az egész nap. Szívesebben sétálok a városban, sportolok, kutyázok, olvasok, barátommal vagyok (aki szintén nem az a bulizós típus), színházba megyek, ilyesmi. Furcsa ez ilyen korban? Kihagyok valamit az életemből?2010. júl. 14. 10:42
11/12 anonim válasza:
Nekem meg 21 évesen jött meg a bulizáshoz,azelőtt soha nem érdekelt,nem is voltam,mikor 21 évesen fősulira kerültem én lettem az egyik legbulizósabb ember ott!
12/12 anonim válasza:
engem se vonzott soha, pedig már nem vagyok fiatal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!