Ilyen megtörténhet?

Figyelt kérdés

Egy korai férfi és egy szőke kék szemű magyar nő gyereke ugyanúgy néz majd ki mint az apja csak szőke kék szemmel?

Magyarán egy keveredett ázsiai szőke kék szemmel, előfordulhat az ilyen?

2019. szept. 2. 01:59
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
63%

Még mindig itt vagy te különlegesség? Átolvasni nem elég, meg is kéne érteni, látom nem megy. Te olvashatod akármeddig, de magolva ez nem fog menni cula, gondolkodni kéne, akkor látnád hogy semmi olyat nem mondtam, ami annak ellent mondana. Ugyanakkor te honnan tudod, hogy ki mennyire ért hozzá már nem azért, így pár internetes lap böngészése után?

Ha nem közelítene a szövegértési képességed a nullához látnád, hogy egyszer sem mondtam ellent önmagamnak, tehát nem ferdítek (érdekes, pedig a törisek általában magyarból is jók). Én nem mondtam olyat, hogy nem lehet. Megvan rá az esély, csak nagyon kicsi. Te viszont ezt úgy próbálod beállítani, mintha egy hétköznapi standard dolog lenne, hogy kielégítse a shippingelős fantáziáidat. Nem csináltál még eléggé hü1¥ét magadból?

2019. szept. 9. 21:40
 42/43 anonim ***** válasza:
Látom még mindig nem sikerült megérteni, amiket írtam. A dolgokat, amiket kifogásolsz, mind beleszámítottam a konklúziómba, a többgyerekességet is, ezért számoltam családdal, nem személlyel, csak figyelni kéne.
2019. szept. 9. 21:42
 43/43 anonim ***** válasza:

Egy ázsiai nyílván két erőset(barna) hordoz, mert mind az apja mind az anyja barna szemű volt, ahogyan valószinűleg az ő szüleik is. "Így akármelyik gén adódik át az utódnak az már nem lehet kék szemű", ugyanis az egyik szülőnél mindkettő barna, a kékhez pedig két kék kell, egy - egy szülőtől.

Lényeg a lényeg, az a pár katona semmit nem vet a latba.

szóval akkor az előző commentekben elhangzott recesszív heterozigóta mit tom én milyen gén öröklődés mit sem számít

szerintem itt ferdítetted el magad

"Így akármelyik gén adódik át az utódnak az már nem lehet kék szemű" na ez akkor mi? tényleg akármelyik gén adódhat át sosem lesz kék szemű? még a recesszív génekkel sem?

és amúgy jól fikázod a helyesírásomat mikor a tiéd szintúgy tele van hibákkal............

2019. szept. 9. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!