Ilyen megtörténhet?

Figyelt kérdés

Egy korai férfi és egy szőke kék szemű magyar nő gyereke ugyanúgy néz majd ki mint az apja csak szőke kék szemmel?

Magyarán egy keveredett ázsiai szőke kék szemmel, előfordulhat az ilyen?

2019. szept. 2. 01:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
90%

50 es. Annyira bírom amikor valaki olyan próbálja nekem megmagyarázni a tutit, aki még érintőlegesen is csak alig ismeri a témát. Az hogy te nem vagy képes ilyen egyszerű összefüggéseket megérteni, nem jelenti azt, hogy én nem tudom miről beszélek.

Ember... Nézz már utána a mutácuó definóciójának. A kék szemszín mutációval alakult ki, ahogy mindegy egyes tulajdonság az ég világon, de már nem az, mert domimáns - recesszív módon öröklődik tovább.

2019. szept. 3. 14:56
 22/43 anonim ***** válasza:
91%

Én nem a hunokról beszéltem, hanem a magyarokról, ha emelt töris létedre nem tudsz külömbséget tenni a kettő között, akkor csodálom, hogy még nem ég le a pifádról a bőr. De mégegyszer elmondom, nem muszály nekem hinned, itt van Neparaczki kutatásából egy diagramm az ősmagyarokról: [link]

Klima kutatása az uráli génekről a magyarokban:

[link]

Nem kell hozzá gondolkodni? Adott két szülő, meg vannak adva bizonyos gének, számold ki, hogy x generáció múlva hány százalék esélye lesz y tulajdonság kialakulásának. Ezt hogy magolod be nagyokos? Az évszámokon és neveken inkább magolni kell nem gondolkozni.

2019. szept. 3. 15:04
 23/43 anonim ***** válasza:
91%

Tehát ott tartunk, hogy továbbra is súlykolod a baromságokat, miközben alapokkal nem vagy tisztában.

Mit olyan nehéz ezen megérteni?

Homozigóta dominánsnak nem lehet kék szemű gyereke, mert az recesszív. Makacs dolog ez a valóság ugye? Nem muszály nekem hinned, de ezt így tanítják, mióta Mendel felfedezte a géneket. Nézz önmagadba, ami pedig mégfontosabb, NÉZZ KÖRÜL és tanulj egy kis alázatot. Van egy mondás: Ha sokan mondják, hogy részeg vagy, feküdj le aludni! Ha csendben maradsz még okos is lehettél volna. De általában pont az a leghangosabb, aki éppen hogy csak tud valamit. Ne légy gyerekes.

2019. szept. 3. 15:12
 24/43 anonim ***** válasza:
91%
A melanéziai szőke feketék konvergens evolúció eredményei, nincs közük genetikailag az európai szőkeséghez, ha megnézed közelről a hajukat az a szőke nem is olyan szőke, mint az itteni. Még egy bizonyíték, arra hogy nem kéne olyanba dugnod az orrod, amihez nem értessz.
2019. szept. 3. 15:17
 25/43 anonim ***** válasza:
14%

Muszály.... inkabb muszáj... de igaza van a kérdezőnek a kenyér nem lesz drágább... 😂😅 ugy csavarod az allitasaidat meg az enyémeket hogy csak na.... és utána meg papolsz a valóságról... de tényleg most már muszáj abba hagynom mert a kérdezőnek van igaza 😂😅

U.i kérdező ha meg vannak a gének akkor lehet kék szeme csak kevésbé fog hasonlítani az ázsiai vonalra... pont hogy a gének ezt nem zárják ki hiába az ázsiai vonal amikor egy új mútáció lép fel vagy inkabb de formáció a génekben és ki esnek azok az ázsiai gének... nézd meg kenau reevest.... félig kinai és egy cseppet sem latszik rajta....

2019. szept. 3. 16:57
 26/43 anonim ***** válasza:
91%

Csak nem érti meg a vadbarma.

[link]

Ők is csak csűrik - csavarják?

Ha sokan mondják, hogy részeg vagy, feküdj le aludni!

2019. szept. 3. 17:48
 27/43 anonim ***** válasza:
16%

Jolvan nagyon ugyes vagy jar az a emelt szintű bíos... de ezzel is csak a saját igazam az adtad meg... 2 barna szemunek 7% esélye van azonban 1 barna és 1 kék szemunek 0... erről beszéltem csavarod ferdítés az igazságot miközben egy rossz táblázatot mutatsz.... azonban az még hagyján hogy mi van a szülők szüleivel és azok szüleivel!!!

Te próbálod halálosan azt érvelni hogy ez nem lehetséges de ha pusztán a százalékokat nézzünk akkor qurvára lehetséges 0-5%-on belül... mútáció során amikor a domináns gének megsérülnek ekkor mutalodik mivel az RNS rossz gen láncot olvas be... ekkor jelenik meg az a qurva kék szem vagyis recessziv gen állomány....

de itt van a jó táblázat...

[link]

2019. szept. 3. 21:50
 28/43 anonim ***** válasza:
0%

Inkabb te feküdj le aludni egyet... vagy vedd át újból azt az emelt szintű bíos de már a 2012-es feletti tananyagot....

Kizaros alapról beszélsz mert hogy az recessziv de pont hogy a recessziv is érvényesül ha kell 100bol 1 lesz! De lesz!!!!!!!!!!!

Ahogy azok a néger szokek!!! Valamint azok ak a haj szine az európaiktol származnak nem pedig környezeti éghajlat életmód miatt...

2019. szept. 3. 21:52
 29/43 anonim ***** válasza:
90%
Mérges vagy? Az írásodat már alig lehet értelmezni. Olyat sosem mondtam, hogy kizárólagosan nem lehetséges, csak olyat hogy annyira kicsi az esélye, hogy kimondhatjuk, hogy általánosságban nem lehet. Teljesen tisztában vagyok a tananyaggal, figyeltem is rá, hogy hagyjak kiskapukat, de úvy néz ki a szövegértésed sem a legjobb.
2019. szept. 3. 22:10
 30/43 anonim ***** válasza:
91%

Szegény csak meg akarta tudni, hogy milyen lehet a gyerekének a szemszíne, erre én válaszoltam, hogy a legnagyobb eséllyel milyen lesz, te pedig szörszálhasogatásba kezdtél. Elmondtam a legelső válaszomban, hogy létezhet soron kívüli öröklődés, például atavizmus révén. De annak nagyon kicsi az esélye.

A melanéziai szőkék szőkeségét pedig még mindig nem az európai szőke gén okozza, akármennyire próbálod súlykolni, és akármennyi felkiáltójelet raksz a mondatod mögé:

[link]

Attól, hogy életedben megsérül, mondjuk egy sejtben egy gén még nem fog megváltozni egy egész tulajdonságod te nagyokos. Mivel a többi sejtben ugynaúgy a régi marad a gén. Ahoz, hogy egy sérülésből olyan génváltozás keletkezzen be, ami hatással lesz az egyén látható tulajdonságaira az kell, hogy az magzati korban történjen. Egy már felnőtt embernek nem fog megváltozni a tulajdonsága, csakmert megsérült egy génje, ugyanis ugyanaz a gén jelen van testjének minden más sejtjében is (az ivari sejtekben nem biztos). Magyarul, HA megsérül egy gén egy sejtben, és hogyHA mondjuk csak az az egy sejt lenne felelős mondjuk egy hajszálért (ami nem igaz, mert egyetlen egy hajszálat is több sejt befolyásol), akkor is csak annak az egyetlen egy hajszáladnak a színe változna meg, HA épp úgy károsulna a gén abban a sejtben, hogy működjön is, nem pedig kiessen. Te lényegében arról beszélsz, mint amikor egy filmben valakit sugárzás ér és ettől mondjuk megváltozik a bőrszíne. Ha kiesik egy sejtben egy gén akkor általában az nem működik tovább, nem lép semmi a helyébe, mert nem kell, ugyanis az csak egy sejt a sok közül. A többiben ugyanúgy megvan az eredeti gén.

A sok hamis dolgot, amit a biológia tanít mi? Fogadni mernék, hogy te az a fajta vagy, aki az oltásokat sem adatja be, merthogy az orvosok igazából megölik az embert.

2019. szept. 3. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!