Megengedhető a barbárság, ha állatkínzó annak elszenvedője? Balotaszállási nő esetéről van szó.
Az index megjelentette ezt a cikket:
Megnéztem, igazak-e a benne leírtak, a csoport facebook oldala visszaigazolta a cikket. Nemcsak lincshangulattal lehet találkozni, hanem fényképekkel dokumentálták, hogy kivonulnak kb 30-an a gyanúsított nő tanyájához, ahol kötéllel felakasztanak egy guminőt, rajta a feltételezett elkövető nevével. Majd a rendőrséggel való konfrontáció lehetőségétől megijedve hazamentek, viszont kiírták, hogy vissza fognak menni, és fel voltak háborodva, amiért szerintük a rendőrség nem a többi rossz dologgal foglalkozik az országban, hanem pont ezzel az üggyel.
Szerinted morálisan igazolható az önbíráskodásra való felbujtás, a halálos fenyegetés és megfélemlítés, amennyiben a jogrendszer nem szolgáltat az egyén szerint igazságot? Jobbak-e szerinted ezek az emberek, akik kutyát ölő embert akarnak a posztjuk alapján ölni, mint aki kutyát öl? Ha igen, miért gondolod, hogy két rosszból majd valahogy egy jó lesz, ha nem, miért nincs nagyobb társadalmi visszajelzés az ellen-barbárság elutasításának céljából?
ami nem kerül az adófizetőknek egy fillérjébe se"
Ez miért feltétel?
Nem értem.
Mert az én és a legtöbb ember befizetett adóját ne ilyen nyavalyások átnevelésére meg életben tartására költsék, egyszerűen intézzék el őket a pénz meg mehet az egészségügyre, oktatásra vagy hasznos dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!