Megengedhető a barbárság, ha állatkínzó annak elszenvedője? Balotaszállási nő esetéről van szó.
Az index megjelentette ezt a cikket:
Megnéztem, igazak-e a benne leírtak, a csoport facebook oldala visszaigazolta a cikket. Nemcsak lincshangulattal lehet találkozni, hanem fényképekkel dokumentálták, hogy kivonulnak kb 30-an a gyanúsított nő tanyájához, ahol kötéllel felakasztanak egy guminőt, rajta a feltételezett elkövető nevével. Majd a rendőrséggel való konfrontáció lehetőségétől megijedve hazamentek, viszont kiírták, hogy vissza fognak menni, és fel voltak háborodva, amiért szerintük a rendőrség nem a többi rossz dologgal foglalkozik az országban, hanem pont ezzel az üggyel.
Szerinted morálisan igazolható az önbíráskodásra való felbujtás, a halálos fenyegetés és megfélemlítés, amennyiben a jogrendszer nem szolgáltat az egyén szerint igazságot? Jobbak-e szerinted ezek az emberek, akik kutyát ölő embert akarnak a posztjuk alapján ölni, mint aki kutyát öl? Ha igen, miért gondolod, hogy két rosszból majd valahogy egy jó lesz, ha nem, miért nincs nagyobb társadalmi visszajelzés az ellen-barbárság elutasításának céljából?
A nő meg tudja védeni magát, a drága rokonai védik a semmitérő életét, míg azokat a szerencsétlen állatokat akiket megkínzott ki védte meg? Nagyon remélem minimum 3 év letöltendőt kap, ahol majd szépen kezelésbe veszik a jó érzésű börtönlakók.
Emellett nem tartom helyesnek az önbíráskodást, de idegesítő hogy nyomorékok bármit megtehetnek az állatokkal, nem kapnak büntetést, mert ez magyarország(direkt kisbetűvel).
Semmiféle barbárság 𝐧𝐞𝐦 engedhető meg.
Ha ma megengedjük ezt, akkor holnap jön amaz, és a többi is, tömegével.
Aztán megyünk vissza a középkorba akasztani és kínozni.
Semmiféle barbárság 𝐧𝐞𝐦 engedhető meg.
Ha ma megengedjük ezt, akkor holnap jön amaz, és a többi is, tömegével.
Aztán megyünk vissza a középkorba akasztani és kínozni.
Már ott vagyunk..lásd azt az embernek nevezett valamit ami ezt csinálja szegény állatokkal, és ezen a véglényen kívül még sok ilyen van. Én visszaállítanám a halálbüntetést, jobb hely lenne a világ ha ilyenek nem szívnának egy oxigént velünk. Aki állatot, gyereket vagy időst bánt tehát bárkit aki nála gyengébb nem méltó az életre, mert milyen példát mutat a gyerekeinek ha szerencsétlenségünkre szaporodott.
Még nem vagyunk ott, mert a jogrendszer még nem így működik.
Aki pedig ilyen, az rosszul volt nevelve: először ezen kellene javítani.
Na nem úgy, hogy most utólag ezt az 1 embert megpróbáljuk átnevelni!
Hanem mindenkinél, előre. Nálad is, aki csak gyilkolással tudja elképzelni a dolgok "javítását".
"ami nem kerül az adófizetőknek egy fillérjébe se"
Ez miért feltétel?
Nem értem.
"majd átneveljük a gyilkost"
Lehet, hogy te nem tudsz értő módon olvasni... de nem tűnt fel, hogy pont az ellenkezőjét írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!