Hogy ment az érettségitek?
Rettenetesen nagy mázlim volt, mindenből azt huztam amit a legjobban akartam..el sem hittem mikor mar a törit huztam -kedvencemet- hogy ez nem igaz, még most is alig hiszem el..
Rettenetesen nagy önbizalomal feleltem.
Pozitiv emlék marad így.
Persze előtte majd szét izgultam a fejem
2#vagyok
Igen tanultam, bár nem szakadtam meg elég lazára vettem
Sajnos volt olyan tétel amihez nem tudtam volna meg szólalni sem
Jó hogy így alakult.
Matekból különtanárhoz jártam
Emelt angolra csak iskolában gyakoroltam, szóbelire kicsit átnéztem egy könyvet
Emelt törihez nagyon sokat tanultam, majd megszakadtam ha lehet így mondani
Magyarra csak 3-4 napot tanultam szóbelire, de akkor egész nap
Szóval ha úgy nézzük sokat tanultam a töri és matek miatt, de teljesen megérte, mert magas lett a pontszámom (452) amit sose gondoltam volna, és így kedvemre válogathatok a sulik között (sorrendben, sokat jelöltem meg direkt). Szorongani tanulásnál kicsit szorongtam, de szóbelin már nem igazán. Tavaly letettem az infót, és az emeltek miatt minden más napon volt, így a végére a magyar középre kb úgy mentem be mintha csak hazamennék. :D Már fel se fogtam, hogy amúgy érettségizem még mindig.
A matekom 84 százalék lett, örültem neki, mivel mérnökire fogok járni.
Magyarból szerencsém volt, az ember tragédiáját húztam, a legjobbat számomra, nyelvtan pedig töltelék, nagyon könnyű volt. Aztán jött a töri. Köztudottan én nem szeretem az 1848 utáni tananyagot, de sikeresen Bethlen konszolidáció hát húztam... Na abból négyes lett.
Földrajz írásbeli tele volt gazdasággal, pont nem azzal akarok továbbtanulni, aztán kihuznam a Dunántúli KH-et és Franciaország iparat. Sajnos Franciaországot nem tanultam, az volt az egyetlen tétel amibe bele sem néztem, a DKH pedig számomra messze van, érdektelen ezért csak hármast tudtam összeszedni. Az angol érettségik 98 százalék lett, ez nem lépett meg.
#6-os hány pontod lett? Milyen mérnökire?
Anno én is mindenből jót húztam. Magyarból és töriből én se tudtam monden tételt. Töriből meg matekból vesztettem pontot csak asszem a szóbeliken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!