Hogy ment a szobeli erettsegitek?
Ne izgulj! Ha saját tanárnál vagy, akivel nem vagy nagyon rossz viszonyban, akkor pláne. Segíteni nem nagyon fog vsz, de ha mondjuk kevésbé tudsz valamit a tételből, de folyamatosan beszélsz, akkor tuti nem fog direkt rákérdezni.
Az viszont nagyon fontos, hogy minden tételről legalább kb tudj valamit beszélni, aztán a feladat, amit ott megadnak, meg pl törinél a források nagyon sokat segíthetnek :)
Szóval nyugalom, és hajrá!
Én magyar középen előrehozottan voltam, idegen tanárnál, és eléggé féltem, de nagyon rendesek voltak, és nem volt semmi gond, pedig a nyelvtan tételt nem annyira tudtam, de valami összeszedtem, meg nagyrészt a megadott feladatról beszéletm, és simán megadták a 100 százalékot :) pedig tényleg semmi extrát nem mondtam. Ezzel nem azt akarom mondnni, hogy hagyd a fenébe a tanulást,csak azt, hogy ha rendesen felkészülsz, akkor nincs min aggódnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!