28 évesen érdemes elkezdeni egy mesterképzést? Vagy akkor már öregnek számít az ember? Levelező nem indul.
de az a kérdés te 28 évesen hogy a lótökbe engedhetsz magadnak egy nem levelezős vagyis nappalis képzést? milyen munkahely az ami mellett egy nappalis belefér?
Én levelezőre járok de a meló mellett azt a havi 1 kemény péntek délutánt alig tudom beszervezni
te milyen meló mellett tudsz megoldani egy nappalit?
"Neked megér 2 évet az, hogy egy jobb fizetésért dolgozz jobb pozícióban?“
De nem ez a kérdés (naná hogy megéri ) hanem az hogy egy 28 éves ember hogy a lótökbe tud NAPPALIRA órákra járni? Ezt magyarázza el nekem valaki! HOGYAN? Milyen munkahely mellett oldható meg a nappali??
Ezt magyarázza már el nekem valaki!
(Ja hogy annak a 28 évesnek nincs is munkahelye... ja.... hát akkor az eleve ütnivaló parazita kategória.... az ilyetz irtani kell)
Én tudom.
Nálunk a kétesítménymérnök mesteren a nappalisok meg a levelezősök ugyan akkor voltak(levelezősök idejében 2 hetente péntek és szombaton)
Egyáltalán nem késő, én is 26 vagyok de kb 28-29 évesen terveznék újra egy mestert, igaz azt is csak levelezősen.
"De nem ez a kérdés (naná hogy megéri ) hanem az hogy egy 28 éves ember hogy a lótökbe tud NAPPALIRA órákra járni? Ezt magyarázza el nekem valaki! HOGYAN? Milyen munkahely mellett oldható meg a nappali??"
Nem, nem ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!