Érdemes andragógiát tanulni?
A legjobb tanács itt az lenne egyértelműen, hogy azt csináld, amit szeretnél, azt tanuld, amit szeretnél.
Az andragógia viszont kicsit más. Évről évre nehezebb a szakot elvégzett egyetemisták elhelyezkedése. Ha mégis ezt választod, célszerű egy olyan egyetemet választani, ami ütőképes képzést, és diplomát ad végül. A szakértelmeden kívül vizsgálják sok helyen azt is, hogy hol végeztél!
Ettől függetlenül is nehéz az elhelyezkedés.
én Lovassy László G. Veszprémben fogok most végezni, és ELTE andragógiára gondoltam, esetleg 2. lehetőségnek BGF-re. Mit gondoltok?
Ti, akik írták, hogy el tudtatok rögtön helyezkedni, andragógián belül mire szakosodtatok?
Mert volt egy ismerősöm, aki tudott andragógia-- HR-re szakosodni, de most úgy hallottam valakitől, hogy HR-re már nem lehet csak úgy, ha valaki külön arra jelentkezik.
Mit tudtok erről? Előre is köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!