Andragógiát érdemes tanulni?
igen, személyügyin. felejtős. a hr-rel az a baj, hogy mindehol építik le a hr részlegeket. multicégeknél, ahol több 100 fő van még ott is zsugorítják-összevonják őket.
és a legtöb cégnél ami mondjuk olyan 30-50 fő, elég 1 db hres is.
ha mindenképpen ez a vágyad egy módon van értelme belevágni, ha gazdasági végzettségként szerzed meg, magyarul tudsz bérszámfejteni is. de ugy sem nagyon sajna.bocs a rossz hírért, de sajnos első kézből tudom szolgáltatni az infót h bukta ez a diploma a munkaerőpiacon.
jajj én is így vagyok mint Te,hogy humán beállítottságú vagyok,és ha nagyon nagyon akarnám ,tudnék én orvos is lenni,de az meg hivatás,és csak akkor érdemes csinálni ha szereted is.
én arra gondoltam amit a kommented előtt írtak,andragógia alapszak,aztán emberi erőforrások mesterképzés,de hát eléggé elkedvtelenített,hogy ennyire telített a HR-es szakma:/
MI TÉVŐK LEGYÜNK?
:S nekem is találj már ki akkor már valamit!:DDD
sok szerencsét amúgy^^
Köszi:D
Valami pályaválasztási teszteket töltöttél már ki? Nekem az rengeteget segített. A felajánlott szakok illetve foglalkozások közül legalább 5 olyan volt amit szimpatikusnak találtam. Amit végül választottam annak egy rokonszakmája volt a számomra felajánlott listán, az alapján találtam rá teljesen véletlenül erre a humánkineziológiára. Korábban nem is hallottam róla, azt sem tudtam mi ez. Aztán elolvastam, és mintha nekem találták volna ki:) Hozzá kell tenni mondjuk, hogy én egy pár természettudományért is oda vagyok, a biológiáért meg a fizikáért, szóval nem 100%-osan humán érdeklődésű vagyok. Abból a szempontból ez előny, hogy sok foglalkozás közül válogathatok, ugyanakkor ez hátrány is, hiszen minél több dolgot csinálnék szívesebben, annál nehezebb kiválasztani egyet:) Akárhogy is, nehéz ez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!