Milyen átfedések és különbségek vannak élelmiszermérnök és dietetikus szakon oktatott tantárgyak között?
Figyelt kérdés
2019. jún. 9. 20:35
21/26 anonim válasza:
És azt, hogy 1 félévben van 3 mikrobiológiás órájuk még nem nevezném annak, hogy tele van az órarendjük vele. Mint mondtam, élelmiszermérnöki szakra épülő mesterképzésre jártam, ezeket a tárgyakat pótolnom kellett úgy, hogy biológisa szakra jártam, 4 félév mikrobiológiám volt + gyakorlatom. Kb. 2 nap alatt átismételtem a tanultakat és jobban értettem hozzá, mint az oktató, hisz ő is élelmiszermérnökkét végzett vmikor. Élelmiszermikrobiológia mindenkinek volt az msc-n, a dietetikusok 0-ról kezdték, az élelmiszermérnökök meg hallottak már 1-2 baciról, de amúgy sík h.lyék voltak belőle. Ennyit erről.
22/26 anonim válasza:
Az ipari mikrobiológia meg kb. ugyanaz volt, ami nálunk a biotechnológia, csak konyhabyelven a felszínt kapargatva.
23/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, kémia bscről mi a véleményed?
2019. jún. 15. 15:49
24/26 anonim válasza:
Dietetikusnak tanulok, és van kémia, biokémia, sejtbiosz, biofizika,mikrobiosz stbstb ;) akit érdekel, annak leírhatom jooooo bőven privátban.
Teljesen más a kettő. :)
26/26 anonim válasza:
Sotes vagyok, van dietes ismerősöm, azért tolják a kémiát, élettant rendesen. Főleg táptud mscn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!