Élelmiszermérnök / dietetikus?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, mind a két helyre felvennének, de nem tudok dönteni. Melyikkel van nagyobb lehetőség szép karrierre Magyarországon vagy külföldön? Előnyöket és hátrányokat tudnátok mondani? :)
Előre is köszönöm!
2015. jún. 5. 07:48
1/3 anonim válasza:
Rengeteg dietetikus van. Ezzel mindent elmondtam.
2/3 anonim válasza:
Dietetikus: semmi
élelmiszerménrökként pedig csak akkor keresel jól, ha élelmiszerbiztonsággal vagy élelmiszeranalitikával foglalkozol.
ha analitikát választod, akkor tul.képp gyógyszergyárban is dolgozhatsz mint analitikus, vagy minőségbiztosítóknál
a kettő közül élelmiszermérnök
de ha valóban szeretnél megélhetést, akkor másik mérnöki szak
3/3 Somogyi-Kovács Anita válasza:
Kb 800 aktív dietetikus van ma hazánkban. Én 1992-ben diplomáztam, és 5 év kőkemény kórházi gyakorlat után (ott lehet megszerezni az igazi alaptudást!), folyamatos kötelező és engem érdeklő továbbképzés mellett vállalkozóként dolgozom. Jól élek belőle, tisztelnek és szeretnek a klienseim. Hátránya, hogy sokan nem is tudják, hogy valójában mi a tudásunk, és leszólnak minket....De a klienseim 99%-s elégedett, ha nem lenne az, akkor nem élnék meg belőle, az 1% az aki valamiért nem tudja a megbeszélt étrendet, javaslatokat betartani, de ez lehet az én hibám is! De a döntés a Tiéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!