Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki elmagyarázná, hogy mi...

Valaki elmagyarázná, hogy mi ez a "kavarás" a Corvinus körül?

Figyelt kérdés

Jövőre fogok felvételizni és a Corvinusra szerettem volna menni nemzetközi gazdálkodásra.

Viszont már most olyanokat hallok, hogy 2020-tól már csak fizetősen lehet bekerülni, mert hogy talán alapítványi tulajdonba került az iskola?

Ez mit jelent egész pontosan, és hogyan/mennyiben érinti a jövőre felvételizőket?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2019. máj. 14. 07:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#9: Én Corvinusos vagyok, és az egyetem rektora és kancellárja tartott erről tájékoztatót, ott hangzott el. De én is nyugodtabb lennék, ha írásba adva látnám.
2019. máj. 19. 00:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyébként az egyetem nem csak tandíjakból fog bevételhez jutni, az állam az egyetemet a jövőben fenntartó alapítványnak adott 10-10%-nyi MOL és Richter részvényt, ezeknek az osztalékával is gazdálkodhat az egyetem. (Persze kérdés, mi fog történni, ha mondjuk jön egy gazdasági válság és nem tudnak/akarnak majd osztalékot fizetni ezek a cégek)

[link]

2019. máj. 19. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!