Mi a vélemény corvinus egyetem nemzetközi gazdálkodás szakáról?
11es vagyok, csak jövő februárban lenne esedékes a jelentkezés egyetemre.
Vegyes véleményt kapok a szakra, kérdeznélek titeket, mi a véleményetek róla? Tényleg egy büfészak vagy versenyképes lehet meg 4-5 év múlva a piacon?
Azt mondja büfészak xd
460-as pontal ami ráadásul nem is államilag meghúzott ponthatár hanem a jelentkezők által összehozott ponthatár.Ráadásul az ország legnépszerűbb egyetemén.
Akkor légszíves mondjál olyan szakokat amik nem büfé szakok! Valamint kíváncsi lennék kik mondják,mert van egy olyan sejtésem azok akiket nem vettek fel.Én első helyen jelöltem meg és szinte mindent figyelembe vettem de nem halottam olyat hogy büfészak lenne,de persze minden egyetem lehet büfészak ha annyit hozol ki belőle,nyilván otthon is kell dolgoznod valamit.
Nemzetközi kapcsolatokkal is lehet nagyon jó munkákat megcsípni, ha az illető tudja és érti is, amit megtanult, és beszél nyelveket. (A nemzetközisek nagy százaléka ragadt meg az angol-német kombónál, ami ma már nem egy nagy durranás, de ez nem a szak hibája).
A nemzetközi gazdálkodást szerintem megéri elvégezni, mert aki talpraesett és -mint az előbb is említettem- beszél 2-3 nyelvet stabilan, egy elég biztos egzisztenciát építhet fel magának már egészen fiatalon.
Ott tanulok; ha visszaugorhatnék az időben, ugyanide jelentkeznék, csak egy-két tárgynál más tanárhoz venném fel a szemináriumot.
A troll válaszolóknak ne higyj, évek óta a BCE-GTK NG szakán a legmagasabb az átlagpontszám az országban, és egyben magán a BCE-GTK karon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!