Elte Matematikus bsc után, lehet infós programozónak tovább menni msc-re?
Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni, és szeretnék egy erős matek alapot, (meg nagyon szeretem is) ,és csak utána az infós része. De ha nem lehet ilyet, akkor ink. a mérnökinfóra mennék.2019. ápr. 30. 16:35
1/5 anonim válasza:
Lehet, elfogadjak a prog inf. A targyakat majd kell egy ket targyat pluszba felvenni.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Lehet érdemesebb lenne ha proginfó BSc-re mennél egyből.
Inkább ne mérnökinfóra menj, ha kifejezetten csak programozás és a matek érdekel.
De ha akarsz tanulni más dolgokat, mint például fizika, elektromosságtan, hardverek, hálózat meg még pár dolog másféle IT terülrtről, akkor ajánlatos a mérnökinfó.
4/5 Estádio de Felchút válasza:
Matek alapszakról ne akarj mérnökinformatikára menni. Nagyon sok mérnöki tárgyat kellene pótolnod.
Progtervet ajánlanám inkább, szerintem jobban járnál vele.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert nem hiszem, hogy matek bsc-s diplomával sokra vinném(persze, ha sikerül), és azért kéne valamilyen informatikus végzés is, hogy legyen àllásom :D
2019. ápr. 30. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!