BGE Gazdaságinformatikus BSc-ről OE Alkalmazott matematikus MSc-re?
Bejuthatsz, ha lefolytatod a kreditelismerési eljárást és megvannak a bemenethez szükséges minimum kreditjeid.
Viszont a hiányzó alapszakos krediteket - a mesterszakos kreditekkel párhuzamosan! - az első év végéig meg kell szerezned (kreditpótló vizsgák).
Értelme van, szenvedni pedig nagyon fogsz, elképzelhető, hogy 6 félév alatt végzed el a sok pótlás és hiányosság miatt.
Látom Kérdező, arcmérettel nincs gondod... xD
Elvégeztél egy sz.ros gazdinfót – messze a legkönnyebb informatikai és egyben messze a legkönnyebb közgazdasági szakot, kb. mindenből tanulgattál kicsikét, de még csak informatikus se lett belőled, nemhogy matematikus –, de arrogánsan leosztod, aki normálisan elmondja, hogy mennyi esélyed van (semennyi).
Mindenestre sok sikert.
6-os: Egy pillanatra nem kételkedtem benne, hogy nehéz lesz, tisztában vagyok vele, hogy hatalmas hátránnyal indulok. Nem ezt szerettem volna vitatni, csak pár hülyeséget, amit az 53%-os Balázskánk írt.
7-es: Ha nem egy buta kis troll lennél akkor láthatnád, hogy semmi problémám nincs azzal, aki normálisan megmondja, hogy nehéz dolgom lesz. Azt viszont nagyon nem szeretem, amikor valaki egy olyan témába szól bele, amihez nem csak nem ért, de még egyetem környékén se járt életében hiányos kompetenciái végett.
Amúgy ezt a szánalmas vergődést végképp nem értem. Van egy informatikus diplomám és fejlesztőként dolgozom egy multinál. Szerintem akkor esélyes, hogy informatikus lettem. Mi lenne, ha személyeskedés helyett a tévedéseidre reagálnál?
És a gazdaságinformatikus nem közgazdasági szak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!