BGE Gazdaságinformatikus BSc-ről OE Alkalmazott matematikus MSc-re?
Harmadéves mérnökinformatikus vagyok. Korábbi félévekben vettem fel alkalmazott matematikus msc mintatervből tárgyakat, mert arra akarok menni és szeretném lerövidíteni a képzési időt ezzel. Meg mert olcsóbb az alapszakos képzés, mint a mesterszak.
Nem tudom, ti hol az istenben tanultátok ezt a szakot, de a saját műszaki tárgyaimmal jobban meggyűlt a bajom, mint az ottani tárgyakkal. Semmi számolás nem volt eddig szinte, csak elmélet, tök logikus az egész, sokkal könnyebben tanulható, pedig aztán nekem sincs túl nagy matematikai tudásom. Analízis 1-2-ből kettessel csúsztam át. Ezek után ne mondja nekem senki, hogy ez a szak annyival nehezebb. Lehet, hogy másabb, de nyomába sem ér az alapszakos csesztetésnek, pedig már egy félévnyi tárgyat befejeztem.
Ez fölösleges pánikkeltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!