Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 25 évesen mit kéne tanulnom,...

25 évesen mit kéne tanulnom, hogy jobb munkám lehessen egyszer?

Figyelt kérdés

23 évesen hagytam ott a jogot az első év után, mert rájöttem, hogy nagyon nem nekem való...

Maga a szak sem, de a munka még kevésbé lenne.

Előtte raktáros voltam, most pedig targoncavezető.

Nem tudom, hogy mi érdekel és azt sem hogy valami OKJ kéne e, vagy egy újabb egyetemi szakkal próbálkozzak...

Igazából már főleg csak az érdekel, hogy minél hamarabb legyen valami relative hasznositható végzettségem, mivel a jelenlegi állapotot párkapcsplat szempontból is hátrányosnak érzem...

Főleg, hogy még mindig a szüleimnél kényszerülök lakni.

2019. márc. 9. 18:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egy targoncás véletlenül sem keres nettó 500,000 forintot.

Ilyen nincs.

Én három műszakban valamivel kevesebbet keresek mint bruttó 250.

Budapesten.

Egy épitőmérnök, vagy építészmérnök manapság nagyon rosszul keres sajnos...

De azért egy OKJ szakember sem olyan jól. És 2-3 év tapasztalatra nem lehet egy vállalkozást építeni... Ahhoz inkább 10-15 év kell.

Meg tőke is kell.

2019. márc. 10. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:
AKkor rossz cégnél dolgozol, tesóm 2 műszakba dolgozik csak és így kap ennyit
2019. márc. 10. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha tudnád, hogy most mennyi olyan ismerősöm van aki már 2-3 év tapasztalat után vállalkozóként fest, villanyszerel meg hasonlók...
2019. márc. 10. 11:28
 14/14 anonim ***** válasza:
És hozzáteszem, hogy én 5 évvel idősebb mérnökként talán a felét keresem mint ők. Ez van. Ha saját magad meg tudsz indulni akkor, még ha gyatrábban is megy, akkor is többre mész mint alkalmazottként.
2019. márc. 10. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!