16 éves fiú vagyok, és az utóbbi időkben úgy érzem, nem annyira kemény a péniszem, hogy lehetne kicsit újra belé lehelni az életet? Milyen módszerek/ételek/stb. vannak arra, hogy keményebb lehessen?
Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 02:07
2/7 anonim válasza:
Lelki problémáid vannak, azokat orvosold. Már abból is mutatkozik, hogy hajnali két órakkor nem alszol.
3/7 anonim válasza:
Utóbbi időkben??! Neked még el se kezdődött keményedni 16 évesen. Hány szex partnered volt hogy ezt kijelented?
4/7 anonim válasza:
Ha ezen strapálsz az sem jó,mert közben atudatalattid dolgozik.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem dohányzok, nem iszok, nincs lelki problémám, nem rágódok sokat ezen, egyszerűen csak szerintem kellene egy vérkeringési javítás odalent, hogy jobban meg tudjon keményedni. És azt nem tudom, hogy is kellene! :/
2015. júl. 1. 08:58
6/7 anonim válasza:
Biztosan minden okés nálad,ami a nemi szerveket illeti .
A merevedés szexuális izgalom hatása jön létre Amit te csinálgatsz,azt fizikálisan éred el,persze hogy úgy is feláll .Majd ha olyan szeuális inger ér,ami az agyadat is megmozgatja ,olyan kemény lesz,mint a szőlő karó .
Már most írom neked,a szex az agyban játszódik,a pö**ünk csak kellék hozzá .
7/7 anonim válasza:
Akkor menj el evvel a panasszal andrológushoz, nem Neked kell érteni hozzá.
De előbb belgyógyászhoz, a vérkeringéssel ő foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!