Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 25 évesen mit kéne tanulnom,...

25 évesen mit kéne tanulnom, hogy jobb munkám lehessen egyszer?

Figyelt kérdés

23 évesen hagytam ott a jogot az első év után, mert rájöttem, hogy nagyon nem nekem való...

Maga a szak sem, de a munka még kevésbé lenne.

Előtte raktáros voltam, most pedig targoncavezető.

Nem tudom, hogy mi érdekel és azt sem hogy valami OKJ kéne e, vagy egy újabb egyetemi szakkal próbálkozzak...

Igazából már főleg csak az érdekel, hogy minél hamarabb legyen valami relative hasznositható végzettségem, mivel a jelenlegi állapotot párkapcsplat szempontból is hátrányosnak érzem...

Főleg, hogy még mindig a szüleimnél kényszerülök lakni.

2019. márc. 9. 18:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%

"Nem tudom, hogy mi érdekel..."

Majd ha kitaláltad, hogy mi érdekel akkor írj.

2019. márc. 9. 19:11
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Miért érzed hátrányosnak? Az én bátyám targoncásként többet keres, mint én 2 diplomával vezető beosztásban.
2019. márc. 9. 19:30
 3/14 anonim ***** válasza:
4%
és milyen céget vezetsz? levegőt adtok el?
2019. márc. 9. 19:35
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Ki mondta, hogy céget vezetek?
2019. márc. 9. 19:43
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Kőműves, villanyszerelő, ács, víz-gáz szerelő. Ezek most jó szakmák. 1-2 tapasztalat után meg ha saját vállalkozásba kezdesz akkor pláne.
2019. márc. 9. 21:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem a kortól függ, hanem attól, hogy mi való neked. Hiába mondd itt bárki bármit, ha nem fog kezdeni azt is ott fogod hagyni, mint a jogot. Ha nem tudod mi érdekel, akkor menj fel a felvi.hu-ra, és olvasgasd a szakleírásokat, le van írva mit tanulhatsz az egyes szakokon, milyen tantárgyak vannak, milyen munkakört tölthetsz bele velük. beírod a google-ba, hogy OKJ és ugyanúgy kijönnek az OKJ-k is.
2019. márc. 9. 22:29
 7/14 anonim ***** válasza:
54%

Ha van rá lehetőséged akkor utazz,azt olvastam, halottam és tapasztaltam is hogy aki utazik az előbb utóbb rá jön mit is akar?

Próbáld ki, nincs veszteni valód,ne gondolkodj tovább amin tudsz indulj el :-)

2019. márc. 9. 22:50
 8/14 Estádio de Felchút ***** válasza:
27%

"targoncásként többet keres, mint én 2 diplomával vezető beosztásban"

Hacsak nem buszvezető beosztásban vagy, akkor valamit rosszul csinálsz. Nagyon rosszul.

Kérdező, legyél CNC-s. Sza*rj bele, hogy érdekel-e, van-e eszed hozzá, a böszme azt mondta itt a gyékán, hogy a CNC a tuti. Nosza, hétfőn indulj is neki.

2019. márc. 10. 02:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem csinálok semmit rosszul, én nem keresek keveset, sőt. A lényeg az, hogy egy jó targoncást egy jó cégnél megfizetnek és kereshet nettó 500ezret havonta VIDÉKEN. Nem tehetek róla, hogy nem tudod értelmezni, amit írok.
2019. márc. 10. 10:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Építő, építész mérnök ismerőseim sem keresnek vidéken annyit mint pl: egy autó gyári CNC-s szóval nem tudom mit csodálkoztok. Kezdő tanárok is 130 nettóval kezdik az életet 25 évesen. Van pár diploma amivel keresel, de összességében ha van mondjuk egy villanyszerelő, víz-gázfűtés szerelő vagy akármilyen szakmád és 2-3 év tapasztalat után elkezdessz válllalkozni akkor a diplomások többségénél többre mész.
2019. márc. 10. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!