Miért csak tanárin van pályalkalmassági?
Figyelt kérdés
Más ilyen emberközpontú szakokon miért nincs? Pl. orvosoknak vagy más egészségügyis szakokon? Ha azt kiszűrik, hogy a tanárnak jelentkező nem pszichopata, akkor azokat, akik még közvetlenül is veszyeztethetik mások életét, miért nem?
Ha jól tudom, az említett szakokon is volt korábban, de miért szűnt meg?
2019. febr. 24. 09:43
1/5 A kérdező kommentje:
*pályaalkalmassági
2019. febr. 24. 09:44
2/5 anonim válasza:
A tanárin is csak formaság. Mindenkit átengednek.
Amúgy az orvosin van egészségügyi alkalmassági, ebbe a pszichiátriai problémák is beletartoznak.
3/5 A kérdező kommentje:
Az inkább orvosi alkalmassági és nem pályaalkalmassági. Nem számít bele a felvételibe, csak akkor kell elmenni vérvételre meg ezekre, amikor már felvettek. De ez nem mutatja meg, hogy egy ember mennyire alkalmas orvosnak, például.
2019. febr. 24. 17:24
4/5 anonim válasza:
Pl. az államtudományin érdeminek mondható pályaalkalmassági van.
5/5 anonim válasza:
"Az inkább orvosi alkalmassági és nem pályaalkalmassági. Nem számít bele a felvételibe, csak akkor kell elmenni vérvételre meg ezekre, amikor már felvettek" - nekem az állatorvosin még a dokumentumpótlás ideje alatt kellett volna elkészíttetni, és ha nem tettem volna meg, nem vettek volna fel. Persze, ez nem mutatja meg, mennyire vagyok alkalmas orvosnak, de a tanárin se mutatja meg, mert nem szuperának ki senkit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!