Kizáró ok lehet tanárin a bipoláris depresszió?
Figyelt kérdés
Jelenleg alapszakos vagyok, viszont beadtam a jelentkezésem tanárira most szeptemberre. Tavaly nyáron diagnosztizáltak bipoláris depresszióval, pánikbetegséggel és erős szorongással, viszont kapom a gyógyszeres kezelést, jobban vagyok, megszűntek a hangulatingadozások.
Viszont nem tudom, hogy ez befolyásolja-e az alkalmasságom a tanári pályára.
2019. febr. 24. 08:46
1/2 anonim válasza:
Most komolyan tanárnak akarsz menni, a sok hülye gyerek közé, akik kikészítenek? Plusz a c kategóriások szülei elvágják a torkodat, ha rossz jegyet adsz a kis Kanalas Nintendónak? Hááát.......
2/2 anonim válasza:
Le kell küzdeni. Én is tanárnak készülök, igaz, nem középiskolában szeretnék tanítani, hanem itt az egyetemen. Barátkozz hozzád hasonlóakkal az egyetemen, akikkel ezt megbeszélhetitek. De egy két extravertált, örökké vidám emberke sem árt :). Bölcsészkaron viszonlyag könnyen ki fogod szűrni a hozzád hasonlóakat/neked szimpatikusakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!