A lamolepből mennyit szedtek, ti akik borderline-ra, vagy bipolárisra kapjátok?
Továbbá kérlek írjatok pozitív/negatív tapasztalatokat, személyes történet, bármi jöhet, minden érdekel! Arra kérlek Titeket, írjátok le
-mióta szeditek
-mit tapasztaltatok
-fiú/lány vagy
-mennyit kell szedned
Továbbá az is érdekel, mikor érezhető az érzelmi "stabilitás"(már akinek bevált), szóval mennyit kell várni a hangulatingadozás enyhülésére/esetleges megszűnésére(megszűnt teljesen nektek?)?
Tudom fura kérés, de ha nem indiszkrét, a testtömegetek is érdekel! (Fontos abból a szempontból, hogy mekkora dózisban írják fel)
Illetve egy relatívabb, személyesebb kérdés:
Nekem 75mg-ot írt az orvos amit holnap lesz 2 hete, hogy szedek. Ez relatíve sok vagy kevés(kezdő adagnak), vagy ha ez marad hosszú távon akkor sok vagy kevés?(relatíve, tehát csak véleményed szerint, tapasztalataid alapján stb..) Várhatok érdemi javulást e téren?
Én is megadom az adatokat:
18 éves lány vagyok, (sajnos!!) jelenleg 50kg(46 felett rosszul vagyok magamtól DE másoknál nem zavar, én nem kövérezek le senkit magamon kívül!)
Mint írtam 2 hete szedem
Reggel 25, este 50mg-os dózisban(első naptól ennyit szedek). A kérdést azért írom ki, mert semmit sem tapasztaltam(csak bevétel után fél órával enyhe kábulatot/bódulatot(álmosságot?) Ja és borderline-ra kapom. Egyéb gyógyszereim: frontin(napi 1 mg)
miagen(napi 30mg) 3részletben
olwexya(napi 150mg) este egybe.
Előre is Köszi minden választ!
-mióta szeditek - 6 hónapig szedtem
-mit tapasztaltatok - én csak a mellékhatásokat vettem észre tőle, memóriazavar, összekevertem a betűket, fáradtság, stb
-fiú/lány vagy - L
-mennyit kell szedned - 300 mg volt, fokozatosan emelve heti 25 mg-mal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!