Egri egyetemisták! Osztatlan tanárin mennyire részletesen tanultok pszichológiát?
Figyelt kérdés
Eleinte pszichológus szerettem volna lenni, de végül letettem róla, rájöttem, mennyire szeretnék tanítani, de ettől függetlenül nagyon érdekel a pszichológia. Mennyit és milyen részletességgel tanuljátok/tanultátok?
(Angol-magyar szakon leszek.)
2017. febr. 12. 19:15
1/2 anonim válasza:
Ugyan nem Egerbe járok egyetemre (ELTE-s vagyok), de a pszichó-pedo szerintem mindenütt kb. hasonló. Én is angol-magyaros vagyok amúgy :) Félévente általában heti 4-5-6 magyaros, 4-5-6 angolos óra van, iletve 3 vagy 4 pszichológia, pedagógia. Szóval a pszichó hetente 2x van mondjuk átlagosan. Szerintem nagyon érdekes a tananyag, tanulunk szociálpszichót, fejlődéslélektant, a gyermekfejlődés szakaszait stb. Szerintem elég részletesen, bár ez függ egyetemtől is :)
2/2 anonim válasza:
Szia! En Egerbe jarok, magyar-angolra. :) Heti kb. 2 pszichologias es 1-2 pedagogias targyunk van. Eleg sok mindent tanulunk, de nem melyulunk bele a temakba annyira. Legfokepp a tanitassal kapcsolatos dolgokat vesszuk. Ha valami erdekel, nyugodtan irhatsz nekem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!