Van itt olyan, aki járt a Harvard, Caltech, MIT, ETH Zürich, Stanford, Oxbridge vagy hasonló kaliberű egyetemekre és leírná, hogy mik a tapasztalatai?
Jó akkor mondd hogyan győzetnélek meg? 😂 😂 😉😉
Smilikal meg mi a baj ettől vidám az elet!! Big feel 4 smils 😁😁😍😇😇
Meg amúgy nagyobb mint 200 magyar van Oxbridgebe 🐮🎉👌🆒🎩
Az egy dolog, hogy magyarul nem írsz helyesen, de hogy a smiley-t sem tudod leírni, az mindent elárul.
lOl xD :D HAHA xDD :DDDDDDDDD :))))))))))
Csak mondom hogy van egy 8.5es IELTSEM (9 a max) és többször voltam OKTV top 5 ben.
Így se hiszitek?
És már bocs de nemtom miért lenne valakinek oxbridge/elitegyetemen rálátása aki saját bevallása szerint 30. egyetemre jár Angliában.
Még az Imperial és társaitól és különbözik, nemhogy valami random helytől.
Az hogy szmájlikat használok miért baj? Komolyan ettől érett nektek valaki? Mindenki más, nem? Akkor írok szmájli nélkül, tessék.
Mindenesetre jót szórakoztam rajtatok, köszi a mókát! ;)
Ja, hab a tortán az a csávó aki szerint 9 magyar van Oxbridgeben és egyik se gyakorizik. Mekkora buta vagy, ne haragudj.
Egyedül Oxfordban ennél több van, Cambridgeben meg tudtommal több mint 150.
Személyesen ismerek legalább 30 magyar diákot aki vmelyik helyen tanul.
Gratulálok.
Itt egy sor szmájli, avagy smiley (igen, képzeld, le tudom írni a szót ha odafigyelek):
😂😂😂😄😄💪🎈👏😎🎉🎉👌🐮🎩🆒
Inkább írjatok arról légyszíves, hogy ha a kérdésben lévő egyetemek valamelyikében tanultok, hogy az milyen. Szerintem sokakat érdekelne.
Szóval ha jártatok mondjuk top30-ba akkor meséljetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!