Hol találhatok olyan középiskolát, ahol a legjobb képzést kapom, ha a filmes/videós, de főleg médiával kapcsolatos szakmában szeretnék majd dolgozni?
Melyik városban?? Ha Bo akkor keress olyan sulit ahol van mèdia szak.pl.Vörösmarty gimi,kispesti Deák gimi..
stb.
Én a Kispesti Deák Ferenc gimnáziumban végeztem médiás szakon, jó érettségit is szereztem belőle.
Viszonylag tűrhető, mély elméleti tudást kapsz, de sajnos nagyon gyenge a gyakorlati képzés emiatt. (De úgy tudom, ez máshol is így van.)
Összetetten tanítanak, hiába videózás érdekel, ugyanúgy fogsz ott valamennyi újságírást, rádiózást,médiaelméletet-tudományt, stb. tanulni.
Aránylag jól felkészítenek, de csak akkor ajánlom, ha tudsz/hajlandó vagy időt befektetni önképzésbe is, különben a későbbi továbbtanulásnál nem leszel elég versenyképes megfelelő gyakorlati tudás hiányában.
Legjobb tudomásom szerint nincs csak és kizárólag filmes képzés sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!