Sosem késő tanulni? Kivitelezhetőnek tartjátok, hogy valaki huszonévesen végezze el a középiskolát estin vagy levelezőn, munka mellett és aztán eljusson az egyetemig?
Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 01:40
1/8 anonim válasza:
Én is huszonévesen érettségiztem levelezőn. Majd nappalin elvégeztem egy fősulit jó eredménnyel. A felvételi vizsgára fel kellett készülnöm otthon önszorgalomból, úgy is mondhatnám hogy rá kellett tanulnom mert az érettségihez kevesebb tudás is elég volt. Meg a fősuli pörgős tempóját meg kellett szokni.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ!
Azt szabad kérdezni, hogy Te milyen szakra jártál?
2018. dec. 16. 09:33
3/8 anonim válasza:
Középfokú általános gépészként érettségiztem szakközépben. Majd járműgyártási szakon végeztem fősulin.
4/8 anonim válasza:
Szia, persze, miért ne? Sokan mondják, hogy az estin jobban is fel lehet készulni, ha szép érettségi jegyeket akarsz. Ott jobban rá mennek az érettségis feladatokra, nincs annyi "rizsa" A lényeges dolgokat veszitek át, heti 2x általában, többit otthon tanulod
Én is 23 évesen fogok Szeptembertől 11.be menni. Sose késő szerintem. Bár én egyetemet nem tervezek.
Minden jót
5/8 anonim válasza:
Csak rajtad mulik... ha kitarto vagy es akarod akkor siman meglehet
6/8 anonim válasza:
Igen, ez működőképes. A bátyámmal is így volt, aztán még PhD-t is szerzett úgy "belejött".
Vannak későn érő típusok.
7/8 anonim válasza:
Tanulni sosem késő! egyetemen láttam már vizsgázni 60 év körüli férfit is. :)
8/8 anonim válasza:
Persze! Édesanyám két kisgyerek és munka mellett végezte el a középiskolát 30 felett, akkoriban, gyerekként még fel sem fogtam, micsoda teljesítmény ez, de ha ő meg tudta csinálni, akkor te is képes vagy rá. Bármi lehetséges, ha elég elszánt vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!