A Corvinus után melyik magyar egyetemen a legjobb a pénzügy szak?
BGE-ről azt mondják, csak számvitelben jó, pénzügyben gyenge.
ELTE-n ugye még csak most indult először, de annyit tudni lehet, hogy az alkalmazott közgazdaságtan/közgazdasági elemző szakjaik elég jók, a matekos oktatóik eddig is együttműködtek a Corvinus K karával, az üzleti tárgyakat pedig volt BME-GTK-s oktatók viszik majd.
Vidéki egyetemekkel abszolút nem vagyok képben ilyen téren.
Szerintetek?
Mesterképzésről van szó? Mert ott egyértelműen a CEU a legjobb pénzügyben, kár hogy el lesznek üldözve a fasiszta kormányunk által.
Alapképzésen nincs pénzügy szak, pénzügy-számvitel van. Alapképzés nincs a CEU-n, csak mesterszak, így a legjobb pénzügy-számvitel szak egyértelműen a Corvinuson van Magyarországon. Az ELTE új szakjait nem vágom, a BME csak a hallgatók szívatására megy, de a gazdasági diplomája piacképtelenebb a Corvinusnál, és meg talán a BGE-nél is, a BGE-ről pedig nem sok jót hallottam, számvitelben se olyan jók, mint mondják, a szakma nagyjai a Corvinuson tanítanak számvitelből is. Vidéki egyetemek rosszabbak az összes budapestinél ilyen területen.
Ha nem Corvinus, akkor én az ELTE felé hajlanék. De szerintem próbálj a Corvinusra bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!