Elrontott vizsgaidőszak, folytassam vagy passziváljak?
A 7 tárgyamból 4 sz meg a vizsgaidőszakban.
Első féléves vagyok, kicsit rosszul logisztikáztam ki az egész félévet,év közben konkrétan semmit nem tanultam, minden 1-2 hét alatt akartam behozni.(mikor,pénzügy,egyéb nem túl kedves tárgyak)
Valószínűleg nem csúsznék,mivel nem előfeltételek a tárgyak.
Folytassam vagy érdemes lenne passziváltatni ennek fényében?
Mit érsz el azzal, ha passziváltatsz?
Vedd fel a következő félévi tárgyakat, és ha indul ezekből 1-2 kereszt félévben, azt is!
Én is így gondolom,csak sokan mondták itt kérdéseknél,hogy aki sok tárgyat bukik az passziváltatással jár legjobban.
Illetve lehet hogy a 4.tárgyam sem lesz meg,mert magyon nehéz és van 2 napom. :/
Passzívnak akkor van értelme ha sok tárgyat buksz és semmit se tudsz felvenni köv félévben, vagy csak kamutárgyakat. De a te esetedben felveszed a köv féléveselet, meg a vizsgakurzusokat, rendesen tanulsz és 2. Félévre minden meglesz. Nem lesz könnyű dolgod de nem lehetetlen.
Sok sikert!
Végül 3 tárgyam lett a 7ből.
Elég siralmas,de magamnak köszönhetem,nincs tagadás.
44 kredittet lehet viszint felvenni és van olyan bukott kötvàl ami 6 kredites. Akkor hogy vgyek fel mindent? :/
Azt kell eldöntened, meg akarod-e csinálni?
Ha nem, most hagyd abba, akkor még semmit nem kell visszafizetned.
De ha igen, akkor hagyd abba a rinyálást, és szedd össze magad!
Más lenne, ha ráépülős tárgyak lennének, de nem azok! Felveszed a következő féléves tárgyakat, plusz ezek közül ami indul kereszt félévben. A többit meg utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!