Vizsgaidőszak. Tanulok de folyton stresszelek mit tegyek ellene? Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Észrevettem h ha élvezetből ta
olvasok vmit azt gyakran azonnal megjegyzem stresszesen viszont nem. De a számonkérés tudata stresszel
2018. dec. 3. 11:57
1/6 anonim válasza:
Szedj magnéziumot és sportolj napiegy órát. rengeteg stresszt csökkent.
2/6 anonim válasza:
A sport tényleg nagyon fontos.
Habár vizsgaidőszakom csak jövőre lesz, így csak az érettségiről tudok nyilatkozni. Előtte levő napokban rendszeresen sportoltam akár napi 3-4 órát is és utána sokkal de sokkal jobban ment minden a fejembe. :) És több kedvem is volt.
3/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Na jól megfogalmaztam, de remélem érthető. xD
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi everybody
2018. dec. 3. 14:12
5/6 anonim válasza:
Nem tudsz minden tárgyba maximális energiát fektetni. Ami igazán érdekel és fontos is, azt tanuld meg a legjobban (ez könnyebben is fog menni), a többiről meg legyen fogalmad, de elég, ha csak átmész. Én legalábbis így fogom csinálni.
6/6 anonim válasza:
Igyekezz hogy a stressz pozitívan hasson rád, ne pedig elfelejts mindent vizsgán. A stressz természetes velejárója a dolgoknak, élj vele együtt.
Viccen kívül, a sportolás tényleg sokat segít. :)
Sok sikert a vizsgaidőszakhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!