2-3 as tanuló vagyok, gépészmérnüknek mennék, nem vagyok hülye de lusta mint a szar, ha fizetném a féléveket akkor lenne lehetőségem tanulni?
Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol ?
Szakmailag tudod megítélni, hogy jó mérnök ?
Mondjuk találkoztam én már olyan anyagbeszerzővel aki nő létére annyira vágta a műszaki dolgokat, hogy le a kalappal.
Onnan gondolom, hogy jó mérnök, hogy a világ egyik vezető multijánál tervezőmérnök, és nagyon nagy becsben tartják. Amikor el akart menni, visszatartották, küldik jutalomutakra, mindent megtesznek neki, nagyon szeretik.
Értem én, hogy neked ez a tapasztalatod, hogy aki gyerekkorában fúrt-faragott, abból lesz a jó gépészmérnök, de nyilván vannak ellenpéldák. Vannak remek programozók, akik nem programoztak gyerekkorukban stb.
77-en látták eddig a rajzot, ebből vajon hányan lehettek gépészmérnökök ?
És senki nem vesz észre egy lényeges momentumot. Illetve lehet, hogy észreveszi, csak nem tudja, hogy az egy lényeges momentum. Annyit elárulok, hogy mikor az "én" mérnökömnek mondtam, akkor kiderült, hogy ő ezt nem tudta.
Írd már meg a problémát mert érdekel:)
Én amit így kapásból látnék:
-Fektetve illett volna rajzolni
-Méretszám nem mehet át méretvonalon
-Rossz a méretszámok pozícionálása
-Nem látható rajta a letörés mértéke
-10-es rossz helyre van írva
-Menetet meg nem adunk meg átmérőre, és rajzon is illene jelezni.
Én ezeket mondanám de ha te tudsz mást is, írd meg:)
18-asnak 100 %-ot !!!
Pontosan erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!