Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 2-3 as tanuló vagyok, gépészmé...

HariAMindentTudó kérdése:

2-3 as tanuló vagyok, gépészmérnüknek mennék, nem vagyok hülye de lusta mint a szar, ha fizetném a féléveket akkor lenne lehetőségem tanulni?

Figyelt kérdés

#egyetem #curvinus
2018. dec. 31. 23:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A tesóm nő egyébként. Tudod a lányok nem fúrnak-faragnak gyerekkorban, inkább babáznak stb. Ettől függetlenül a tesóm is meg a mások kolléganője is (lehetnek úgy kb ketten nők a kb 500 mérnök között xD) nagyon jó mérnökök.
2019. jan. 2. 14:09
 12/25 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol ?

Szakmailag tudod megítélni, hogy jó mérnök ?

Mondjuk találkoztam én már olyan anyagbeszerzővel aki nő létére annyira vágta a műszaki dolgokat, hogy le a kalappal.

2019. jan. 2. 14:58
 13/25 anonim ***** válasza:

Onnan gondolom, hogy jó mérnök, hogy a világ egyik vezető multijánál tervezőmérnök, és nagyon nagy becsben tartják. Amikor el akart menni, visszatartották, küldik jutalomutakra, mindent megtesznek neki, nagyon szeretik.

Értem én, hogy neked ez a tapasztalatod, hogy aki gyerekkorában fúrt-faragott, abból lesz a jó gépészmérnök, de nyilván vannak ellenpéldák. Vannak remek programozók, akik nem programoztak gyerekkorukban stb.

2019. jan. 2. 15:29
 14/25 anonim ***** válasza:
simán. érettségire felkészülsz pár hónap alatt aztán mehet ha tényleg jók a képességeid akár még államira is simán bejuthatsz, de ott már ne lazsálj.
2019. jan. 2. 22:19
 15/25 anonim ***** válasza:
Amúgy nem olyan fos ez a rajz, kb lehet érteni mit vár el a "tervező" csak a rajzszabályaira inkább csak ránézett, mint gyakorolta, DE! mentségére legyen mondva hogy ez valami paintes szar lehet tekintve hogy egy normális CAD program megcsinálja a jelöléseket amit a kolléga elb.szott.
2019. jan. 2. 23:28
 16/25 anonim ***** válasza:

77-en látták eddig a rajzot, ebből vajon hányan lehettek gépészmérnökök ?

És senki nem vesz észre egy lényeges momentumot. Illetve lehet, hogy észreveszi, csak nem tudja, hogy az egy lényeges momentum. Annyit elárulok, hogy mikor az "én" mérnökömnek mondtam, akkor kiderült, hogy ő ezt nem tudta.

2019. jan. 3. 01:36
 17/25 anonim ***** válasza:

Írd már meg a problémát mert érdekel:)

Én amit így kapásból látnék:

-Fektetve illett volna rajzolni

-Méretszám nem mehet át méretvonalon

-Rossz a méretszámok pozícionálása

-Nem látható rajta a letörés mértéke

-10-es rossz helyre van írva

-Menetet meg nem adunk meg átmérőre, és rajzon is illene jelezni.

Én ezeket mondanám de ha te tudsz mást is, írd meg:)

2019. jan. 3. 11:00
 18/25 waltgab válasza:
100%
Hidegen húzott köracélból "tilos" tengelyt készíteni, mert deformáció jön létre. Teljesen egyértelmű, hogy ezt a munkát hengerelt anyagból kellett volna indítani. Ezt cseszte el a kolléga.
2019. jan. 3. 14:23
 19/25 anonim ***** válasza:

18-asnak 100 %-ot !!!

Pontosan erről van szó.

2019. jan. 3. 15:27
 20/25 anonim ***** válasza:
és aki otthon fúr, farag és hegeszt az nem követ el ilyen hibát?
2019. jan. 3. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!