Szerintetek érdemes lenne a fertődi Porpáczy Aladár Iskolába mennem továbbtanulni? Kitűnő tanuló vagyok.
Hát én a kollégiumáról elég rosszakat hallottam. Egy ismerősöm 1 hónap után kiköltözött, mert egy csapat lány rászállt, csicskáztatták, bántották. Egy másik ismerősöm szintén kiköltözött, nem tudom mi miatt, de szerintem valami hasonló lehetett a hátterében.
De a nyelvet nagyon komolyan oktatják.
Ha biztosan tudod, hogy Ausztriában akarsz továbbtanulni akkor jó, viszont nekem voltak olyan osztálytársaim akik Magyarországon mentek egyetemre és nekik szívás volt a felvételi, mert bár jobban tudtak németül mint a felvételizők háromnegyede, a bizonyítványukban így is csak kettes vagy hármas állt, mert nem úgy osztályoznak/tanítanak mint a sima gimikben, ahol egy sokkal rosszabb németesnek ötös van a bizonyítványban.
Alapból nem rossz suli, de az én volt osztályomból is csak a fele vagy a harmada végezte el.
Szerintem a Porpáczy egy nagyon jó suli, megtanítja a németet és az angolt, plusz ha tudod hogy mindenképpen német nyelvterületen akarsz továbbtanulni, akkor kitűnő választás. Egyébként a társaság és a tanárok is nagyon kedvesek, segítőkészek.
Üdv: egy Porpáczys tanuló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!