Szerintetek mit tanuljak? Bőven lent
17 éves vagy, jelenleg Amerikában vagyok tanévre, de most nem ez a lényeg.
Tavaly voltam 10-es Gimnazista, és otthon kémia-biológia faktos voltam. Közben viszon elkezdett érdekelni a Közgazdaság/Politika is. Matekbol igazabol atlagos vagyon, világ életemben 3-4-5-öseim voltak. Kicsit el keseredtem, mert kezdem kicsit megitalni a kemiat meg a bioszt, mert egyszeruen mar nem erdekel annyira mint annak idejen 8.-ban amikor jelentkeztem. 9.után lehetett volna lehetőségem váltani matek/fizika faktra, de mivel nem éreztem úgy, hogy jó matekos lennék, ezért nem mentem át. Most 11.-ben meg már csak különbözeti viszgával mehetnék át. 10.ben új tanárunk volt, es sokkal jobb lettem matekbol mint voltam, sokkal nehezebb lett az ora, aztan elkezdtem sokkal tobbet keszulni matekra, es 9.es evvegi harmasombol egy 4.7es atlagom volt. De meg mindig nem hiszem, hogy tundnek matek faktra menni, tesom azon van, es o nagyon szenved bele, es sokkal-sokkal jobb matekos mint en.
Valaki tudna segiteni?
(Nemetorszagban szulettem, es szulettem, anyanyelvi szinten beszelem, angolbol pedig mar van C1-es nyelvvizsgam, ha ez segit valamiben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!