Ilyen körülmények között hogyan tanuljak spanyolul? Lent bőven! 13/L
Apámék nem adnának ki pénzt, anyagi helyzetbe sem vagyunk fényesek. Viszont nagyon szeretnék megtanulni! Olcsón! Mi sajnos nem engedhetjük meg magunkat, mégis....:(
U.I: Imádom a nyelvet! Az, hogy miért szeretnék annyira megtanulni nem írom le, hiszen nem is ez a lényeg! :)) Köszönöm a normális válaszokat előre!
Amit valószínűleg nagyon kevés helyen tanítanak.
Tippre bő 90% angolt tanul, maradék meg németet, így legtöbb helyen nem is tanítanak mást.
Kérdező:
ha angolul beszélsz, akkor nagyon jó helyzetben vagy, hisz sokkal több forrást találhatsz nyelvtanulásra, ráadásul rengeteg ingyeneset is, kezdésnek a Duolingo-t ajánlanám.
Ha nem megy az angol, akkor nem tudom, mert én direkt angolul kezdtem el tanulni a spanyolt, annyit tanácsolok, hogy használd a Google-t, csak keress rá, hogy spanyol tanulás, esetleg online spanyol tanulás, aztán válogass, magyarul is biztos lehet valahol tanulni.
Javaslom a PONS nyelvtanfolyam kezdőknek csomagját spanyol nyelven. A boltban ugyan 10 ezer forint, de le is lehet tölteni és nagyon hatékony.
De ha már tanulsz angolul (ingyen), akkor ajánlom hogy előbb abból érj el nyelvvizsga-szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!