Nehéz szakácsnak lenni?

Figyelt kérdés
9-dik be megyek és szakács szeretnék lenni de azt hallottam hogy elég nehéz és pörgős és én meg nem vagyok vaalmi pörgős fajta.

2018. nov. 12. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nehéz. Rengeteg a meló éjszakákba nyúlóan, sokat kell pörögni, rengeteget cipelni. Nem egy láblógatós meló.
2018. nov. 12. 23:53
 2/5 TumTaker válasza:
100%
Szia!Én épp 9-es vagyok és szakács!Az eleje nem igazán pörgős!1. évben ha van gyakorlat az iskolánál akkor szinte csak írni fogjátok a recepteket meg ezeket!Nem kell félni tőle,eleinte én is paráztam pedig rájöttem hogy frankó kis szakma csak most nyáron 140 órát kell dolgozni :| 15/f személy szerint ajánlom
2018. nov. 13. 17:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. nov. 14. 00:18
 4/5 anonim válasza:
Sok a melója a szakácsnak, és bírnod kell a meleget, mert konyhán nagyon meleg van...egyik szakmám szakács de amúgy szeretem csak a nap vegere olyan vagyok mint a hulla :D
2019. márc. 17. 21:07
 5/5 anonim válasza:
Szia! Eltelt azóta egy kis ido,de hogy dontottel? Szakacs leszel? En is szakacsnak tanulok 11.ben vagyok megint mert tavaly csinaltam egy hatalmas hulyeseget es buktam.. egy gyonyoru szakma,nehéz,de ha megleled az oromod benne akkor megállíthatatlan leszel. Ahogyan elottem is írták 9.osztaly eleg laza,max suliban fozocskeztek hetente 1x es rengeteget tanultok,írtok,feleltek,marciusban szintvizsga aztán nyáron 140 óra gyakszi ami nagyon gyorsan elmegy,ha jó helyre kerulsz akkor csicskazassal kezdessz,aztan ahogy latjak rajtad hogy nem riadsz meg tole,beraknak a zoldsegesbe,aztan a husosba es a konyhara,mindenki kiabálni fog veled és hidd el az a jó ha kiabálnak veled mert addig is figyelnek rád... 10.osztaly pl. A hét suli,B het gyakszi... elmegy az év aztan nyáron 160 óra gyakszi,11.osztaly hasonló mint a 10 csak ev vegen vizsga... ha kitartassz,bírod a meleget,az éjszakába nyúló munkát(értékelik ha bent maradsz mert latjak hogy akarod csinalni),a stresszt,a kemény fizikai munkat,le tudsz mondani bizonyos dolgokról es szereted is csinalni akkor frankó szakember leszel!
2019. júl. 27. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!