Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angol mellé megtanuljam a...

Angol mellé megtanuljam a németet is ha szakácsnak tanulok és szeretnék is az lenni?

Figyelt kérdés
Ugye mindenki tudja, hogy külföld a jó, na de angol elég nekem, hogy kijussak? Abból van nyelvvizsgám és elég jól beszélem.Németet ti megtanulnátok mellé?
2017. júl. 21. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nyelvi tagozatos vendéglátó suliba jártam (németre).

Volt ugyan ez angol tagozaton is. Az a tapasztalatom és meglátásom ahogy így évek múltán figyelgetem a társaimat, hogy a németesek nagyon sokan kint vannak német nyelvterületeken, míg az angolosok kevésbé egy-ketten angliában. De úgy alles zusammen az egész sulit ha nézem nyelvtudásra bontva nem csak a tagozatosokat, inkább a németek fele van mindenki. Szerintem érdemes!

2017. júl. 21. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
értem köszi:) egy angol után mennyire nehéz? az angol rámragadt film,sorozat stb miatt, némethez már kéne a rendes oktatás is? vagy próbálkozzam először igy?:)
2017. júl. 21. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Német után könnyebb az angol, fordítva nem annyira. Én annyira ki nem állhattam, hogy nem is tudom hogy kezdj neki :) hallásról amúgy elég nehezen érthető, én pl hiába ismerem a szavakat egyszerűen ki sem hallom a szót a beszédből. De nekem különösen rossz a kapcsolatom a némettel, szóval engem ne vegyünk példának :D
2017. júl. 21. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!