Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanulási módszer? Lustaság...

Tanulási módszer? Lustaság ellen valami?

Figyelt kérdés

Annyira elegem van magamból!!!! Nagyon lusta vagyok, délután nem tudok tanulni, egyfolytában a gép előtt ülök, meg eszek, meg mindent csinálok csak nem tanulok. Általánosban nagyon jó tanuló voltam, itt meg romlok lefele nagyon. Mit tegyek, h ne legyek ennyire lusta? Hiába mondom magamnak, hogy na hamarabb túl leszek rajta, üljek le, tanuljak stb., de semmi nem hat! :( Tudom, h magamban kellene megkeresnem és magamba kellene néznem, de egyszerűen nem tudok. És annyira jó lenne úgy tanulni, mint régen, mikor 4-es, 5-ösöket szereztem és olyan büszke voltam magamra!

Anya volt az az ember, aki mindig mondta, h tanuljak és ha kellett bejött 15percenként, h tényleg tanulok-e vagy sem:P De Ő sajnos 8-os koromban meghalt és azóta nem megy a tanulás. Nem tudom, miért, de Én szeretnék tanulni és mikor a suliban vagyok annyira gáz, hogy rossz jegyeket szerzek, de itthon egyszerűen nem tudok tanulni!!! :( Segítsetek, légyszi!!! Valami idézettel, amit kiteszek magam elé, és egyből tanulok, vagy mit mondjak magamnak, h úgy tanuljak mit régen??? Annyira rossz ez így. 18éves lány vagyok...

( Bocsi, h kicsit hosszú lett.. )

2008. nov. 3. 21:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi történt édesanyáddal? Igazán sajnálom, hogy nem lehet melletted. Az én édesanyám is állandóan cseszegetett, hogy tanuljak, tanuljak, és cseszeget most is, mikor már első éves egyetemista vagyok. Sokszor csak idegesítőnek tartom ezt, de mikor most elolvastam azt a két mondatot, amit anyukádról írtál, elérzékenyültem. Isten áldjon a tanulásban, igaz, hogy mióta kiírtad ezt a kérdést, már 3 év is eltelt, de én csak most akadtam rá. A legjobbakat kívánom neked!
2011. máj. 4. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!