Tanulási módszer? Lustaság ellen valami?
Annyira elegem van magamból!!!! Nagyon lusta vagyok, délután nem tudok tanulni, egyfolytában a gép előtt ülök, meg eszek, meg mindent csinálok csak nem tanulok. Általánosban nagyon jó tanuló voltam, itt meg romlok lefele nagyon. Mit tegyek, h ne legyek ennyire lusta? Hiába mondom magamnak, hogy na hamarabb túl leszek rajta, üljek le, tanuljak stb., de semmi nem hat! :( Tudom, h magamban kellene megkeresnem és magamba kellene néznem, de egyszerűen nem tudok. És annyira jó lenne úgy tanulni, mint régen, mikor 4-es, 5-ösöket szereztem és olyan büszke voltam magamra!
Anya volt az az ember, aki mindig mondta, h tanuljak és ha kellett bejött 15percenként, h tényleg tanulok-e vagy sem:P De Ő sajnos 8-os koromban meghalt és azóta nem megy a tanulás. Nem tudom, miért, de Én szeretnék tanulni és mikor a suliban vagyok annyira gáz, hogy rossz jegyeket szerzek, de itthon egyszerűen nem tudok tanulni!!! :( Segítsetek, légyszi!!! Valami idézettel, amit kiteszek magam elé, és egyből tanulok, vagy mit mondjak magamnak, h úgy tanuljak mit régen??? Annyira rossz ez így. 18éves lány vagyok...
( Bocsi, h kicsit hosszú lett.. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!