Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt olyan, aki megjelölt...

Van itt olyan, aki megjelölt önköltséges orvosi képzést első helyen? Ha igen, akkor milyen sorrendben írtátok be az egyetemeket?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát is szívesen várom, aki nem elsőként jelölték meg a fizetős formát, de esetleg már most tudják, hogy államira nem lesz elég a pontjuk.

2018. júl. 24. 22:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen állatorvosként. A párommal, aki szintén állatorvos bekerültünk egy neves, színvonalas praxisba. Ma már pedig a miénk. Ez egy óriási szerencse miatt alakult így, inkább nem megyek bele, mert elég hosszú történet..

Hát az elején persze nem, de ma már mindketten nagyon jól keresünk. Nem nagyképűségből mondom, mert ugye névtelenül megy az egész, nem lenne értelme.

Én megbeszéltem ezt a párommal, aki támogat és nyílván így a kinti munka nagy részét ő fogja ellátni, én meg majd leszek az “aktakukac”:)

Mindketten látunk ebben fantáziát és már most tudjuk is, hogy hogy fogjuk kamatoztatni ezt a tudást.

Nem néztem utána még, hogy milyen tárgyakat tudnék elfogadtatni, először megvárom a ma esti ponthatárt, utána intézkedem:)

2018. júl. 25. 16:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem szeretem. Szeretem és nagyon élvezem, hogy jó vagyok benne. Mégis mindig motoszkált a fejemben, hogy “mi lenne ha..”

Nem igazán tudom ezt megmagyarázni, egyszerűen csak érzem, hogy muszáj belevágnom.

Persze, ha a körülmények nem engednék, akkor valószínű én sem vágnék bele..

2018. júl. 25. 16:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia mi lett? Hová vettek fel? :)
2018. aug. 18. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!