Az orvosi első évét elvégezhetem levelezőn?
Hogy akarsz orvos lenni, ha arra is képtelen vagy, hogy utánanézz egy olyan dolognak, ami simán kigooglezhető?
Általános orvos szak csak nappali képzési formában indul (nyilván).
NINCS levelező és esti sem. Csak és kizárólag nappali tagozat van.
Egy elgondolkodtató kérdés:
Miért félsz egyedül lenni? Nem sikerült még felnőni? Lehet, hogy erre kéne fordítanod azt az egy évet!
Orvosin csak nappali tagozat van. Levelezőn nem is lenne kivitelezhető az a rengeteg gyakorlat, labor. Nem véletlenül van ez így kitalálva.
A szerelmed meg, ha igazán szeret, nem hagy el emiatt. Fogtok még ennél jóval súlyosabb dolgokkal is találkozni később, ha még együtt lesztek.
szamtalan olyan párt ismerek,ahol az egyik fèl hamarabb ment egyetemre,esetleg másik városban. akik tényleg egymasnak valok,kibírják azt a 9 hónapot(hisz nyáron felköltözhetsz te is)
Másreszt meg az orvosi alapbol 6 èv+szakosodás+esetleg csúszás. fel nem foghatom,mièrt halasztanál. ha a párod szeret tèged, le is kène beszèlnie erről.. hatalmas ostobaság!!
az egyik barátnőm a barátja miatt akart Pestre menni egyetemre. vele lakott volna. majd július kozepen,amikor nem lehetett már sorrendet módosítani,a csávó szakított vele. a csajt ugye Pestre vettèk fel.halaszthatott egy egèsz évet, mert így ugrott a lakhatása. ezèrt nem kell mindent egy tini kapcsolatra alapozni!!!
mondom úgy, hogy 17 èvesen ismertem meg èn is a nagy őt... ő 18 èvesen dolgozni ment..de elfogadta hogy én még egyetemre szerettem volna jarni..egy erős kapcsolat mindent kibír..
amúgy nyilvan nincs levelezőn orvosi.
7# vagyok
arról nem is beszèlve,mivan akkor,ha varsz egy évet a párod miatt. erre őt nem veszik fel. akkor mèg egy èvig vársz otthon ülve?
ráadásul ő mèg 11.es,lehet változik a tovább tanulasi terve addig..
biosz-kemia tagozatos voltam.az utolso evben kb a fèl csapat lemondott az orvosiról ès a kèt emeltről.
Az orvosit levelezőn csak külföldi egyetemen tudod megcsinálni. Itthon csak nappalin hirdetik meg.
Orvosképzés van ugyan levelező rendszerben (distance education, e-learning) számos helyen a világban, de jellemzően csak másoddiplomaként, már eleve diplomás szakemberek (biológusok, egészségügyisek) számára.
Egészségügyi Karon van
(csak) levelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!