Milyen munka/iskola lenne a legmegfelelőbb?
Figyelt kérdés
Persze a végső döntést egyedül fogom meghozni,de szeretném kikérni minél több ember tanácsát. Nem igazán tudom,hogy mit kezdjek a jövőmmel. Nagyon szeretnék modellkedni,színészkedni utóbbihoz már bebizonyosodott,hogy van tehetségem. Ezek viszont nem biztos munkák,csak ideig-óráig tartanak. E mellett elég jó eszem van(nem felvágás,ez az igazság). Mindig a város legjobb sulijaiba jártam,kevés tanulással kitűnő voltam,versenyekre jártam,ahol eredményes voltam. Három nyelven beszélek,egyen felsőfokon,egyen középfokon és egyen alapfokon. Jól sportolok,sokáig táncoltam,majd lovagoltam,most pedig élsportolok röpisként. Nagyon jó vagyok nyelvekből,illetve humán tantárgyakból. Utóbbi nem érdekel túlzottan,inkább csak a történelem,előbbiért azonban élek halok. Jó vagyok informatikából(több versenyen és vizsgán is voltam),és matakból is,bár a számok annyira nem érdekelnek. Nagyon szeretnék saját divatmárkát,de ennek a megvalósítására kevés esély van. A másik álmom,hogy tengerbiológus legyek,de annyi minden érdekel,hogy nem tudok választani. Szerintetek ezekkell a képességekkel mit lenne érdemes csinálnom?2018. júl. 2. 12:35
2/2 A kérdező kommentje:
16
2018. júl. 2. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!