Logisztika és szállítmányozási ügyintéző felsőfokú okj vagy szociális munka, közösség szervezés diploma vagy valami nagyon humános diplomai végzettség? Melyikkel járnék jobban?
Szerintem ezeknek a felsőoktatási szakképzéseknek nem túl sok értelmük van, mert 2 évesek, míg a BSc képzések is csak 3 évesek... Ugyanakkor sokkal többet érnek, + még meg is nyílik az MSc lehetősége.
Ha FSZK után kitalálod, hogy mennél MSc-re, akkor előtte még járhatod végig a BSc-t és muszáj végig járnod, max. annyit nyersz, hogy nem kell annyi tárgyat felvenned.
Szóval, bár tudom, hogy nem szerepel a kérdésben, én mégis a logosztikai mérnökit ajánlanám...
Ha jó pénzt akarsz keresni, akkor logisztika, ha fontosabb, hogy embereken segíts, mert úgy érzed, ez a hivatásod, akkor szocmunka.
A "valami nagyon humános diploma" elég sok lehetőséget foglal magában. Mások a lehetőségek ha régészetből, infokönyvtárból vagy anglisztikából szerzel diplomát. A felvin a szakleírásoknal meg lehet nézni, milyen területeken helyezkedtek el a korábban végzettek. (DPR) Alapvetően humán diplomával is lehet jó állást találni - legfeljebb kell még hozzá pár kiegészítő képzés. (Ez lehet OKJ, vagy az intézmeny belső kurzusa.)
Ha meg akarsz élni akkor logisztika.
Egyébként bármennyire úgy tűnik, a logisztika nem éppen humán irányvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!