Melyik a jobb? Logisztika és szállítmányozási ügyintéző felsőfokú okj vagy szociális munka, közösség szervezés diploma vagy valami nagyon humános diplomai végzettség? Melyikkel járnék jobban? Idáig a logisztika áll nyerésre :D
OKJ-s képzéssel kitörölheted. Csak gondolj bele, hány gazdasági diplomás rohangál a munkaerő piacon. Ez a logisztikai ügyintézési cucc egy fél éves tantárgy kb. számukra. Te hogy szeretnéd felvenni velük a versenyt?
A közösségszervezés egy olcsó tákolmány. Nem jó semmire.
A "nagyon humános" végzettségek szintén semmire nem jók.
Viszont írtad a kérdésben a szociális munkát. Nos, én erre adtam be a jelentkezésemet (BA). [link]
Ha ezt végig olvastad és azonosulni tudtál vele, akkor ezt javaslom. Az elhelyezkedés szinte garantált mert hatalmas hiányszakma. Ez az alacsony bérezés meg a pszichikai leterheltség eredménye, de ha lelkiekben erős vagy és elszánt akkor menni fog. Plusz rengeteg mesterképzésre mehetsz utána. Érdemes elmélyedni a témában, mert ez nem egy hasamracsapok és ezt jelölöm szak! Hajrá :)
Attól függ mit hozol ki belőle, mennyire vagy elkötelezett, ha beszélsz 1-2 nyelven felsőfokon, akkor humános diplomával is remekül eltudsz helyezkedni.
Attól is függ hogy mit szeretnél csinálni, mit szeretnél kapni az élettől ? Értem ezalatt: Sok fizut? Barátságos munkahelyet/munkatársakat? Kihívásokat az érdeklődésednek megfelelően? Presztízsben elismertnek lenni? Elmondhatni magadról hogy az értelmiséghez tartozol? Lelki kielégüléshez jutni a szakmád által?
Ezek mind fontos dolgok és egyéntől függ hogy ő mit preferál az életben, szóval fontold meg, keress sok érvet/ellenérvet és akkor biztosabban fogsz tudni dönteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!