Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Harmadjára megpróbáljam az...

Harmadjára megpróbáljam az orvosit? Van értelme?

Figyelt kérdés

Tavaly nem jött össze a felvételi, ősszel újraérettségiztem, de nem sikerült jól, idén tavasszal megint megpróbáltam, biosz nagyon jó lett (90 % !!) , de kémia sajnos gyengén sikerült és nem fog összejönni még vidék se valoszeg.

Harmadjára van értelme megpróbálni? Ti mit tennének?

Előre is kösz!!!

2018. jún. 30. 14:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm mindenkinek a választ! :)
2018. júl. 4. 22:32
 22/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is próbáld még meg :) de én nem javaslom, hogy a fizikát is vond be a képbe, mert arra újra előről kellene kezdened a tananyagot, így meg kémiából csak a hiányosságaidra kell figyelned. Mi nem ment, a számolás? Szerintem is nehéz volt. Gondolom az 5-ösöm lesz a kémiából nem újdonság, de ha a számolással volt baj, akkor szerintem azt vedd át újra. És találd meg a gyengeségeid, mi az, ami nem megy, és azon csiszolj. Még van 2 lehetőséged! Ősszel és tavasszal is nekifuthatsz.

Egyébként amikor én írtam az emeltet, és aláírtam a jelenlétit (vagy nem tudom, mi volt az), néztem a születési dátumokat és volt 94-es is köztünk, ő már 22-23 éves, ugyan azt nem tudom, ő orvosnak készült-e, de általában csak azok emelteznek kémiából, akik orvosira, GYTK-ra, vagy vegyésznek mennek, úgyhogy tuti nem lennél egyedül, ha idősebben kezdenéd.

Egyébként van B terved? Ha nem jön össze az orvosi, akkor mit csinálnál? Azzal elégedett lennél?

És még egy dolog: ha most feladnád, akkor nem sajnálnád azt a sok készülést és erőfeszítést, amit beleadtál? Nincs benned egy "csakazértis" érzés? (Bennem van :D)

2018. júl. 16. 16:30
 23/26 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyat is, aki negyedjére került be. Ha nem adod fel, egyszer sikerülni fog!!
2018. júl. 19. 09:39
 24/26 anonim ***** válasza:
33%
Lehet kemény leszek de elmondom neked hogyha 2 tárgyra nem tudtál úgy felkészülni ahogy kelett volna nem fogsz boldogulni az egyetemen. Nagyon sok az anyag nagyon nehéz mind pszichésen mind szellemileg ott kell lenned. Engem 2.ára vettek fel és megbántam hogy kihagytam egy évet sajnos be kelett volna akkor látnom hogyha a lópikula érettségi tárgyak melett 2 emeltet nem tudok normális %ra megírni akkor egy orvosi egyetem szenvedés lesz számomra. Ide tényleg csak az menjen akinek szivacs agya és acélidegrendszere van . Sajnos én nem ez a kategória vagyok remélem sikerül megtalálnim a nekem való szakmát :)
2018. szept. 24. 08:45
 25/26 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek!

Igen, remélem 3. jára sikerül majd, vidékre biztos felvesznek majd most, hogy lesz gyakorlatilag szabad 1 évem egyetlen emeltre készülni :)

Felvételinél ugye számít a pont, viszont ha egyszer bent vagyok, akkor az már jó, nekem nem kellenek végig az 5-sök, ha 3 4-esekkel végzem el azzal is meg leszek elégedve. :) Bár gimiben végig 5-s voltam.

Ha meg kimegyek külföldre ott úgyse hiszem, hogy nézik, hogy most 4-st vagy 5-st kaptam anatómiára.

2018. szept. 26. 22:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekünk pályaorientációs napon a gimiben volt egy állatorvosis fiú előadást tartani, akit csak ötödjére vettek fel, szintén a kémiával gyűlt meg a baja. Ma már praktizál:)
2023. dec. 14. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!