Harmadjára megpróbáljam az orvosit? Van értelme?
Tavaly nem jött össze a felvételi, ősszel újraérettségiztem, de nem sikerült jól, idén tavasszal megint megpróbáltam, biosz nagyon jó lett (90 % !!) , de kémia sajnos gyengén sikerült és nem fog összejönni még vidék se valoszeg.
Harmadjára van értelme megpróbálni? Ti mit tennének?
Előre is kösz!!!
Szerintem is próbáld még meg :) de én nem javaslom, hogy a fizikát is vond be a képbe, mert arra újra előről kellene kezdened a tananyagot, így meg kémiából csak a hiányosságaidra kell figyelned. Mi nem ment, a számolás? Szerintem is nehéz volt. Gondolom az 5-ösöm lesz a kémiából nem újdonság, de ha a számolással volt baj, akkor szerintem azt vedd át újra. És találd meg a gyengeségeid, mi az, ami nem megy, és azon csiszolj. Még van 2 lehetőséged! Ősszel és tavasszal is nekifuthatsz.
Egyébként amikor én írtam az emeltet, és aláírtam a jelenlétit (vagy nem tudom, mi volt az), néztem a születési dátumokat és volt 94-es is köztünk, ő már 22-23 éves, ugyan azt nem tudom, ő orvosnak készült-e, de általában csak azok emelteznek kémiából, akik orvosira, GYTK-ra, vagy vegyésznek mennek, úgyhogy tuti nem lennél egyedül, ha idősebben kezdenéd.
Egyébként van B terved? Ha nem jön össze az orvosi, akkor mit csinálnál? Azzal elégedett lennél?
És még egy dolog: ha most feladnád, akkor nem sajnálnád azt a sok készülést és erőfeszítést, amit beleadtál? Nincs benned egy "csakazértis" érzés? (Bennem van :D)
Kösz mindenkinek!
Igen, remélem 3. jára sikerül majd, vidékre biztos felvesznek majd most, hogy lesz gyakorlatilag szabad 1 évem egyetlen emeltre készülni :)
Felvételinél ugye számít a pont, viszont ha egyszer bent vagyok, akkor az már jó, nekem nem kellenek végig az 5-sök, ha 3 4-esekkel végzem el azzal is meg leszek elégedve. :) Bár gimiben végig 5-s voltam.
Ha meg kimegyek külföldre ott úgyse hiszem, hogy nézik, hogy most 4-st vagy 5-st kaptam anatómiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!