Harmadjára megpróbáljam az orvosit? Van értelme?
Tavaly nem jött össze a felvételi, ősszel újraérettségiztem, de nem sikerült jól, idén tavasszal megint megpróbáltam, biosz nagyon jó lett (90 % !!) , de kémia sajnos gyengén sikerült és nem fog összejönni még vidék se valoszeg.
Harmadjára van értelme megpróbálni? Ti mit tennének?
Előre is kösz!!!
Neked kell tudnod.
De egy év nem olyan sok az életedből. Én a helyedben még egyszer megpróbálnám, ennyit bőven megér, ha tényleg ez az álmod.
Negyedszerre viszont már valószínűleg nem próbálnám meg.
Sok sikert hozzá! De addig se add fel a reményt. Vagy tényleg nagyon vállalhatatlan lett a kémiád? Azon azért gondolkozz el, hogy mi lehetett a baj. (szorgalom, rossz tanulási stratégia, rossz felkészítőtanár, vagy csak szimplán nem megy?)
Összesen hány pontod van?
Lehet, hogy elég lesz, csak Te aggódod túl.
Nekem biosz 84, kémia 71, és így van 443 pontom.
408 pontom lett.
Kémiám írásbelije lett nagyon rossz, az 42% lett, szóbeli felhúzta, de nem volt elég sajnos.
Kémiából most ptóbáltam 3. szorra, nem tudom mi volt a baj, elég nehéz volt a feladatsor.
Azt hallottam, hogy több elsőévest vesznek fel.
Hátba beleférsz vmelyik vidéki egyetemre.
A kémia nekem is nagyon nehéz volt, az osztálytársaim közül sokan fizikát írtak, sokkal jobb lett nekik.
Mivel a bioszod nagyon jó lett, azt nem kell újra megírni, nem próbálod meg a fizikát?
Én is sokadszorra futottam neki (4), de ebből van olyan is, amikor be sem mentem érettségire. Most kémiám és bioszom is szuper lett, 454 pontom van.
Szerintem megéri, mert én sokáig nem tanultam megfelelően. Lehet neked is ez a probléma. És már csak a kémiával kell megbirkóznod. Keress olyan tanárt, aki segít a számításokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!