Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennétek orvosira ha nagy...

Mennétek orvosira ha nagy családot akarnátok?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem volna orvos lenni, nem vettek fel elsőre ezért gimi után halasztottam, mostmár fel fognak venni, de elbizonytalanodtam, mert nagy családot akarok, sok gyerekkel, nekem ez a legfontosabb talán azért, mert nekem nem volt rendes családom. A szüleim is orvosok (nem miattuk akarok az lenni), elváltak, anyukám nevelt fel egyedül, rengeteget dolgozott és folyton ideges volt meg kiabált. Nagyon félek, hogy velem is megtörténik ugyan ez...Nem tudom mit csináljak.
2018. jún. 26. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Ha rendes férjed lesz és odafigyelsz magadra szerintem nem lenne gond belőle. Anyukád szerintem akkor is gyakran ideges lett volna ha nem orvosként hanem más szakmában dolgozott volna. Egyedülálló szülőnek stresszes lehet lenni mindenféleképp.

A családalapítás nem hiszem hogy az egyetemi éveid alatt fog rád találni, főleg ha tényleg igényes társat keresel. A rengeteg tanulás mellett örülni fogsz ha lesz időd magadra. És amíg nincs családod szerintem tanuld azt amit szeretsz az sok erőt ad.

2018. jún. 26. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Nem mondok választ a kérdésedre, csak megmutatom az orvosom honlapját: [link]

Négy gyerekes fantasztikus doktornő! ;)

2018. jún. 26. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem akarsz nagy karriert és viszonylag sok pénzt keresni akkor nem muszáj 100%-osan odatenned magad a munka területén. Így simán belefér a nagy cslalád. De ha teszem azt te akarsz lenni a legsikeresebb mellkas sebész akkor lesz elég hogy heti 20 órát dolgozz.
2018. jún. 26. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is orvos szeretnék lenni, pontosabban onkológus. Bár személy szerint nem szeretnék gyereket vállalni, úgy érzem, orvosként nagy terhet róna a nyakamba még gyereket is nevelgetni szabadidőmben. Meg az is gondot jelentene számomra, hogy ugyan pénzem lenne elég felnevelni rendesen egy gyereket, azonban sem időm, sem energiám nem jutna rá, így pedig értelmetlennek tartom a gyermekvállalást, nem szeretném szerencsétlen gyereket annak kitenni, hogy szinte nem is látja az anyját, vagy ha mégis, akkor az folyton ideges, nem ér rá vele foglalkozni, folyton kiabál, stresszes és leginkább arra vágyik, hogy elvonulhasson egy könyvvel a hálószobájába, és ne zavarja senki (eléggé introvertált személyiség vagyok, sajnos sokkal nagyobb szükségét érzem az egyedül töltött időnek, mint mások). Egyébként is, négy éves korom óta az a célom, hogy életeket mentsek, s ellentétben más lányokkal, soha nem arról a bizonyos habos-babos fehér ruhakölteményről ábrándoztam, sokkal inkább a szintén fehér orvosi köpenyről. :)
2018. aug. 18. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!